28χρονη κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν πεθάνει
Σοκαριστικό βίντεο: 28χρονη κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν πεθάνει

Η Βραζιλιάνα μητέρα Deyse Ricarte έστειλε ένα σοκαριστικό βίντεο στην οικογένεια της λίγες στιγμές πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.Η Deyse Ricarte ένιωθε το τέλος να πλησιάζει όταν έσπασε μια κάψουλα κοκαΐνης στο στομάχι της. Καταλάβαινε ότι δεν θα τα καταφέρει και έστειλε ένα βίντεο αποχαιρετισμού σε φίλη της.

Η Deyse μετέφερε 71 γραμμάρια κοκαΐνης από τη Βραζιλία στην Πορτογαλία μέσα σε δεκάδες σφαιρίδια. Ένα από αυτά έσπασε με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού έστειλε το βίντεο από το δωμάτιό της στη Λισαβόνα όταν άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.Εμφανίζεται να χτυπά το στήθος της αρκετές φορές από δυσφορία και να αναπνέει δύσκολα. «Πιστεύεις ότι το πρόσωπό μου είναι πρησμένο ή φυσιολογικό» ρωτάει κοιτώντας την κάμερα.

«Νομίζω πεθαίνω φίλη μου. Θεέ μου βοήθησέ με. Φίλη μου μίλησε στη μητέρα μου και πες της ότι την αγαπούσα. Και τον πατέρα μου. Δεν θα τα καταφέρω. Θεέ μου βοήθησέ με».

Έστειλε μια φωτογραφία της κάρτας του ξενοδοχείου όπου διέμενε για να σημάνει τον συναγερμό. Πέταξε από το Belo Horizonte στις 8 Ιουλίου και βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της επόμενης μέρας στο Sao Pedro Hotel.

Η αστυνομία πιστεύει ότι συμφώνησε να μεταφέρει τα ναρκωτικά λαθραία για 2.350 λίρες. Η Ricarte πρόλαβε να μιλήσει και με τον σύντροφό της στη Βραζιλία που ζούσε μαζί της.

Η οικογενειακή φίλη δήλωσε στους δημοσιογράφους πως μιλούσε με την Deyse για περίπου δύο ώρες μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή.Ανέφερε ότι ήθελε να κάνει πλαστική και ίσως συμφώνησε στη διακίνηση ναρκωτικών στην Ευρώπη για να χρηματοδοτήσει τα σχέδιά της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications