Γκλέτσος – Επιτέθηκε και γρονθοκόπησε πολίτη, άκρα σιωπή απο ΜΜΕ αν ηταν της Χ.Α θα ούρλιαζαν για δημοκρατία και  φασίστες!
Γκλέτσος – Επιτέθηκε και γρονθοκόπησε πολίτη, άκρα σιωπή απο ΜΜΕ αν ηταν της Χ.Α θα ούρλιαζαν επι μέρες περί δημοκρατίας και για φασίστες!

Κατά πολίτη χειροδίκησε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως καταγγέλλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός.

Συγκεκριμένα το θύμα ήταν ο πρόεδρος τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, ο οποίος παρευρέθη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, καταθέτοντας ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Η παρέμβαση αυτή του αγροτικού συλλόγου, εξαγρίωσε το δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας.

ΧΣύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Απόστολος Γκλέτσος, λοιπόν, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα, αλλά ανέλαβε ο ίδιος στην απομάκρυνση του από τον χώρο κι έτσι όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό καταγγέλλει και καταδικάζει με ανακοίνωσή της τόσο η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο της Στυλίδας, όσο και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας Εχιναίων και Πελαγίας με τους δεύτερους να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως ο Απόστολος Γκλέτσος χειροδίκησε σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος της Στυλίδας παρουσιάζει αυταρχική συμπεριφορά, καθώς το τελευταίο περιστατικό πριν από αυτό που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, είχε σημειωθεί τον χειμώνα όταν ο Απόστολος Γκλέτσος, φέρεται επιτέθηκε σε περιφερειακό σύμβουλο.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΕΓΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΑΚΙΔΕΣ ΚΟΚΟΡΙΑ...….

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications