Θυμάστε το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ και πλειστηριασμούς;
Θυμάστε το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ και πλειστηριασμούς;

Θυμάστε το προεκλογικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ και τους πλειστηριασμούς; Δείτε με τη μαεστρία σας σερβίριζαν οι μετρ της απάτης με τόννους σανό! και δεν ειναι πρώτη φορά αριστερά.

Οι κήρυκες του ψέματος οχι μονο εκαναν προπαγάνδα μεσώ τηλεόρασης, άλλα έχουν γεμίσει το ίντερνετ με αριστερές "δήθεν ανεξάρτητες και έγκυρες" ιστοσελίδες, και έχουν μαγαρίσει το ίντερνετ με αριστερα fake news, παραχάραξη ιστορίας, και τόνους προπαγάνδας σε πολλά θέματα, πριν το ίντερνετ είχαν γεμίσει τα βιβλιοπωλεία με ψέμματα.

Έτσι ένας αφελής που θα ψάχνει κάτι,ειναι δύσκολο να μην πέσει σε μια αριστερή σελίδα που βγαίνουν στην πρώτη θέση, αφού μεταξύ άλλων παίρνουν χιλιάδες ευρώ για να κάνουν προωθήσεις και να πληρώνουν τους "ανεξάρτητους" δημοσιογράφους .

Αυτές οι σελίδες εκτός από ορδές χρήσιμων ηλίθιων, αριστερούς και troll σχολιαστών (δήθεν ως άσχετοι), διαθέτουν και μασόνους που εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι!δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα να βλέπεις ορδές ανεγκέφαλων να διαδίδει αριστερά ψέμματα που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική .

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουν και δήθεν πατριώτες δικούς τους!άλλα και μη δικοί τους φερόμενοι και ως πατριώτες (η φασίστες κατα τους αριστερούς ) έχουν ως δεδομένα αριστερά ψέμματα και βοηθούν στην χειραγώγηση των κοπαδιών!! τι να περιμένει κάνεις όταν διαδίδουν αριστερά ψέμματα ως δεδομένα, και δήθεν έγκυρη σελίδα μόνιμης παραχάραξης της ιστορίας έχει πάνω από 200.000 like, έχουμε μείνει έκπληκτοι για το πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα,που ειναι βουτηγμένη μέσα σε ψέμματα (MATRIX) που δεν έχουν καν λογική! αυτή η κατάσταση επικρατεί στο ίντερνετ ... κατά τα άλλα ενοχλούν οι ελάχιστες ανεξάρτητες πήγες..

Τελικά η Ελπίδα όχι μόνο δεν ήρθε… αλλά αυτοκτόνησε!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications