Οι επιστήμονες έκαναν μετάγγιση  αντισωμάτων σε ποντίκια, από το αίμα 16 δολοφόνων και τα ποντίκια έγιναν επιθετικά!!
Οι επιστήμονες έκαναν μετάγγιση  αντισωμάτων σε ποντίκια, από το αίμα των 16 δολοφόνων και τα ποντίκια έγιναν επιθετικά!!

Φαίνεται ότι οι Νορβηγοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει τι κάνει τα έμβια όντα εξαιρετικά επιθετικά.

Από το αίμα 16 εγκληματιών (δολοφόνων, βιαστών και ληστών) πήραν ειδικά αντισώματα και έπειτα τα εισήγαγαν σε εργαστηριακά ποντίκια. Μετά τις ενέσεις, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα τρωκτικά ήταν πολύ επιθετικά και οδηγήθηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ τους.

Αναφέρεται ότι τα αντισώματα που εντοπίζονται σε εγκληματίες είναι κατά πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα μιας άκαμπτης αντίδρασης του σώματος σε μια αγχωτική κατάσταση. Έτσι, οι επιστήμονες πήραν την απάντηση γιατί σε ασταθείς κοινωνίες αυξάνεται το έγκλημα και βρήκαν επίσης έναν τρόπο αντιμετώπισης των εγκληματιών. Το μόνο που απαιτείται είναι να μάθουμε πώς να αφαιρέσουμε αυτά τα αντισώματα από το σώμα, ωστόσο, αυτή η "μια θεραπεία για το έγκλημα" είναι ακόμα πολύ μακριά.

Το πείραμα έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Akershus (Όσλο). Πήραν αίμα απο εξετάσεις αίματος 16 εγκληματιών που καταδικάστηκαν για βιασμούς, δολοφονίες ή ξυλοδαρμούς με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Όλοι στο αίμα τους είχαν ειδικά αντισώματα που είναι μια αντίδραση στην αδρενοκορτικοτροπική ορμόνη (ACTH), που παράγεται από την υπόφυση.

Η κύρια λειτουργία αυτής της ορμόνης είναι η τόνωση της παραγωγής και η απελευθέρωση της κορτιζόλης - της κύριας ορμόνης στο σώμα. Έκαναν ένεση στα ποντίκια με τα αντισώματα, και στη συνέχεια τα έβαλαν μαζί με φυσιολογικά ποντίκια, τα ποντίκια με το αίμα δολοφόνων, άρχισε να επιτίθενται στα «ειρηνικά» ποντίκια .

Οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι από την επιθετικότητα των "μολυσμένων" ποντικών, αλλά ο μηχανισμός αυτών των αντισωμάτων εξακολουθεί να μην είναι πλήρως κατανοητός και εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο, «Φαίνεται ότι σε αυτά τα αντισώματα είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα ειρηνικούς λαούς και στους ανθρώπους επιρρεπείς στη βία. »- λέει ο κορυφαίος ερευνητής Σεργκέι Fetisov.

Ότι γίνεται με τις ορδές λαθρο και οχι μονο ... Και εδώ αποδεικνύεται αυτο που γνώριζαν κάποιοι πριν 80 χρονιά, όταν έγιναν οι πρωτες μελέτες σε μοριακό επίπεδο, η τεράστια σημασία της φυλετικής υγείας ! που το βάφτισαν ναζιστικές θεωρίες, γιαυτό αυτο το θέμα δεν θα το δείτε σε καθεστωτικές σελίδες ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications