ΣΩΡΡΑΣ:ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ
ΣΩΡΡΑΣ:ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Η Μαρούπα πήγε στο Ε.ΠΑ.Μ. ? με αφορμή αυτού του βίντεο ας δούμε κάτι άλλο:

Προ τριετίας ερευνούσαμε την καταγωγή των "βάρβαρων ναζι" το διαβάσαμε και αυτό από συμμορίτες! οι βάρβαροι που πετούσαν γυναικόπαιδα σε πηγάδια και έσφαζαν ακόμα με κονσερβοκούτια και εκαναν βασανίστρια πριν τους σκοτώσουν με φρικτό τρόπο, + παιδομάζωμα (στην Ελλάδα) αποκαλούν βάρβαρους τους ναζι! στο χωρίο μου υπάρχει ακόμα ένα πηγάδι που μέσα εκεί πετούσαν παιδιά οι κομμουνιστες! τα διαβατέ αυτά που έκαναν οι συμμορίτες στην Ελλάδα σε καμιά "έγκυρη πηγή" τους?

Πέφταμε λοιπόν πάνω σε άρθρα με κομμουνιστικά ψέμματα τύπου Μηχανής του Χρόνου, και οι ναζι έτσι και οι ναζι αλλιώς!και αυτοι τα έκαναν όλα,και ήθελαν ζωτικό χώρο(?)ένα σορό ηλιθιότητες για να δαιμονοποιήσουν αποκλειστικά τους ναζι! και τα συνεπεία όλα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη, και για το ανθρωπόμορφο κτήνος τον Στάλιν η τον εγκληματία της ανθρωπότητας Ουίνστον Τσώρτσιλ, η για τους Ιουδαίους, τίποτα,και οι ναζι ηταν Ούννοι και Μογγόλοι ενώ Ούννοι Μογγόλοι και βάρβαροι ειναι οι κομμουνιστές! και οχι οι "βάρβαροι ναζι", και υπάρχει λόγος που λένε αυτά τα ψέμματα οτι ηταν Μογγόλοι, δεν μας είπαν όμως πως γίνεται η επιστημονική και τεχνολογική επανάσταση μετά τον μεσαίωνα να ήρθε απο τους Γερμανούς? δηλαδή μας λένε οτι οι "βάρβαροι" έφτιαξαν πρώτοι μηχανές εσωτερικής καύσης και τόσες άλλες τεχνολογίες απο το 1800 έως το 1945?

Όποιος γράφει για τον δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο χωρίς να λέει λέξη για τον ενεργό ρολό των ιουδαίων,η τις θηριωδίες των κομμουνιστών , η ειναι συμμορίτης η δικός τους η άπλα ηλίθιος! σε καθε περίπτωση κανένας δεν σώθηκε απο τους αναφερόμενους!

Του έκαναν διαφήμιση, στην πρώτη κομμουνιστική σελίδα στην Ελλάδα, που επίσης την έχουν και για πατριωτική τα ζωντόβολα που λέει και ο Σωρρας,αν ειναι δυνατόν!έβαζαν κάθε μηνά ψέμματα και ιστορικά ψευδή μα για τι άλλο? για ναζι! μέχρι και τον Χίτλερ τον έβγαλαν Ιουδαίο! ακουσον ακουσον, και υπάρχουν άτομα που καταπίνουν αμάσητο κομμουνιστικό σανό!(αναμενόμενο να έβγαζαν ΣΥΡΙΖΑ ) τι να περιμένει κάνεις απο άτομα που επι 70 χρονιά έλεγαν ψέμματα ότι την δικιά τους σφαγή στο Κάτιν την εκαναν οι οι "βάρβαροι" ναζι?? και αν δεν διαλύονταν η σοβιετική ένωση, και βγουν οι διαταγες του Στάλιν για την σφαγή στο Κάτιν, ακόμα θα συνέχιζαν τα ψευδή! ακόμα και τον δωρικό χαιρετισμό που είχαν όλα τα εθνικιστικά κόμματα ανεξαρτήτου χωράς, και με αυτόν χαιρετούσαν τον Μέγα Αλέξανδρο, τον έκαναν μονο ναζιστικό!!συμμορίτες και αλήθεια γίνεται? Ο Συριζα είναι μόνο η κορφή του παγόβουνου οι συμμορίτες είναι αδίστακτη φυλή εκ φύσεως και εκτός πολιτικής, και μετά απο τόσα χρονιά κομμουνιστικής προπαγάνδας άντε να εξηγήσεις τώρα τα αυτονόητα σε κοιμισμένους που σε όλη τους την ζωή ζουν μέσα σε ένα ψέμα και ούτε ερευνούν την αλήθεια.

Τέλος όσο άφορα τον Σώρρα: τα εχουμε πει σε αλλα άρθρα, και σε πολλά θέματα έχει δίκαιο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications