Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος  και δείτε  τι γράφουν οι νεοέλληνες
Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος  και δείτε  τι γράφουν οι νεοέλληνες

Έπειτα από την εισαγγελική παρέμβαση για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»
Συνελήφθη έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Είχε προηγηθεί, χθες, η παρέμβαση του εισαγγελέα, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, παρουσιάζονταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, μεταξύ των οποίων αυτά της προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας, της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων κ.ά.protothema.gr.

Η είδηση δεν ειναι αυτή αλλα τι λένε οι νεοελληνες μαζί με τους συμμορίτες που κάποιοι τους θεωρούν "Έλληνες", αν και δεν συμφωνούμε με Στέφανο Χίο, διότι εκτός οτι μιλάει συνεχεία με ύβρεις, βάζει και συχνά πυκνά κομμουνιστικά ιστορικά ψευδή για το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και για ναζι άθελα του. Πέρα απο αυτο όμως, οι αριστεροι τον αποκαλούν φασιστοειδές,όπως κάθε ανεξάρτητη πηγή (οι ελάχιστες που έχουν μείνει) ,και μάλιστα αυτο το "φασιστοειδές" το έγραψε ένας αριστερός συμμορίτης που διαχειριζεται 4 δήθεν ανεξάρτητες ιστοσελίδες μαζί με άλλους συμμορίτες, και τον ενοχλούσε που δεν ηταν στην πρώτη θέση μια απο τις κομμουνιστοσελίδες του, πάρα τις τρέλες προωθήσεις μαζί με ορδές troll να πατάνε like και να σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι . Το ότι η πλειοψηφία των ιστοσελίδων στην πρώτη θέση ειναι κρυφό-αριστερές και δηθεν έγκυρες πήγες, με ηλιθιότητες και με την "αριστερή λογική" ,και επίσης μόνιμος ιστορικά ψευδή και υπέρ κομμουνιστών μόνιμος, δείχνει πολλά για το επίπεδο του νεοέλληνα.

Μερικά δείγματα απο σχόλια στο protothema.gr καθώς διαβάζουμε τι γράφουν οι νεοέλληνες για να διαπιστώσουμε το πνευματικό επίπεδο τους το οποίοι έχει πάει κάτω απο το πάτωμα, οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες σε αυτούς που διαβάζουν αυτές τις "έγκυρες πήγες" :

Ένα σωστό σχόλιο: ελευθερια του λογου 14/06/2018, 22:49
my @ss!! χαιρομαι ομως που τα κομμουνια αποδεικνυουν καθημερινα ΠΟΣΟ φασιστες ειναι και κανουν χειροτερα απ οτι τους κανανε παλια. Υπαρχουν ανθρωποι ΕΛΛΗΝΕΣ εκει εξω που λενε τι καλος ηγετης ηταν ο Σταλιν ο Λενιν ο Τσαουσεσκου ο Χοτζα κλπ οποτε δεν μου κανει πλεον εντυπωση η "δημοκρατια" σας. Οσο περναει ο καιρος τον λυπαμαι περισσοτερο τον Χιο, "δια ελληνισμου σαλος" βεβαια, καλο του κουραγιο που καθεται και παλευει για τον νεοελληνα! εγω ραγιαδες μου, που για εναν μισθουλακο (καθε 1η και 15η του μηνος) πουλατε και την μανα σας, ουτε να σας φτυσω, οχι να μπω και φυλακη για χαρη σας! δωστε τα ολα, δωστε και τον λοκω της μανας σας, δεν ειστε για καλυτερα, δεν σας το χω κι ουτε και με νοιαζει πλεον. Κοροιδεψτε τον κι απο πανω τον Χιο, του αξιζει, που παλευει ακομη για τετοιο "εθνος"..... εθνικιστης= μαζοχας, (με τετοιο "εθνος")

Ζούγκλα 14/06/2018, 22:22
Καιρός ήταν. Τα πρωτοσέλιδα της "πατριωτικής" εφημερίδας του, είναι εμετικά. Πρέπει να έχει αρρωστημένο μυαλό κάποιος, για να συμφωνεί με αυτά...

(ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ)Νίκος 14/06/2018, 22:19
Επιτέλους αρχίζει το κράτος και λειτουργεί ..,....Κλείστε όλους τους ΦΑΣΊΣΤΕΣ μέσα..... Ανοίξτε τα ξερονήσια και στείλτε τους εκεί νά καθαρίσει ο τόπος από τους ΦΑΣΊΣΤΕΣ (σε αυτόν μπορεί να γίνει μήνυση για ρητορική μίσους καθώς με τον όρο φασίστες εννοούν ολους τους μη αριστερούς και συνειδητούς καυκάσιους που κατάσφαζαν σε όλη την Ευρώπη απο άκρη σε άκρη, όπως έλεγε το δόγμα του Μαρξ,και στην Ελλάδα, και έχουν περάσει στην μάζα ψευδώς οτι σκοτωναν ιδεολογικούς αντιπάλους!)

Τα περισσότερα σχόλια ειναι αυτού του τύπου άρα το 50% των ελληνόφωνων ειναι αριστεροί και αμφίβολου προέλευσης,τουλάχιστον αυτοι που διαβάζουν αυτές τις λεγόμενες "έγκυρες πήγες", γιαυτό και δεν υπάρχει κομμουνιστής να έχει χαρακτηριστικά των αρχαίων.(Όποιος ξέρει πως ήσαν οι αρχαίοι Έλληνες μακεδόνες κτλ κατάλαβε τι εννοώ) αυτοι οι ίδιοι τύποι το 40 έσφαζαν γνησιους Έλληνες ως φασίστες:
Να τον κλεισετε ισοβια
Γιατρός Σπαρτιάτες φασίστες!!!
Να τον κλείσουν φυλακή επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Κάντε καινούργιες φυλακές για τους φασίστες. Είναι πολλοί.
Απάντηση...άεργος αραβοκρητικός;;;;
(αυτός που του απάντησε ίσως να διαβάζει και εμας καθώς εχουμε αναφέρει πολλές φόρες οτι η πλειοψηφία των κρητικών δεν έχει καμιά σχέση με Έλληνες και ειναι άραβες,φαίνεται και απο τα χαρακτηριστικά τους, η Κρήτη ηταν υπό κατοχή Αράβων επίσημα έως 961. Μέχρι που ο Νικηφόρος Φωκάς απελευθερώνει την Κρήτη απο τους άραβες είχαν γίνει άραβες οι πιο πολλοι απο τα μπασταρδεματα,γιαυτό έχει και τα μεγαλύτερα ποσοστά σε κομμουνιστες, γιαυτό επίσης το 40 πολεμησαν υπέρ της Βρετανίας που είχε υπό κατοχή την Κρήτη όπως και την Κύπρο, και οχι υπέρ της Ελλάδας,για όσους δεν κατάλαβαν αναφερόμαστε στην μάχη της Κρήτης όπως λένε. Ενώ ηταν μεταξύ Αγγλομασονων και Γερμανίας...

Κάποιοι δεν θέλουν να δουν αντικειμενικά την ιστορία, μάλιστα όποιος λέει τα πράγματα αντικειμενικά ως έχουν ειναι φασίστας ναζιστής! το σωστό για αυτούς ειναι να έχεις υιοθετήσει τα ψευδή τους ως δεδομένα πέρα κάθε λογικής! και να βλέπει την ιστορία δογματικά υπέρ κομμουνιστών !που δεν ειναι καν Έλληνες (δεν θα κάτσουμε να το αναλύσουμε γιατί..) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications