Η κινεζική πόλη που χτυπήθηκε με βροχή χταποδιών και γαρίδων!
Η κινεζική πόλη που χτυπήθηκε με βροχή χταποδιών και γαρίδων!

Φανταστείτε ότι είστε στο αυτοκίνητο στο δρόμο με βροχή και πάνω στο παρμπρίζ σας να προσγειωθούν γαρίδες και χταπόδια...

Οι κάτοικοι της παράκτιας πόλης Κινγκντάο στην επαρχία Shandong, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Κίνας, την περασμένη Τετάρτη φαινόταν σαν να ζούσαν σε ταινία καταστροφής και επιστημονικής φαντασίας.

Από τον ουρανό μαζί με την βροχή έπεφταν γαρίδες, χταπόδια, οστρακοειδή και άλλα θαλάσσια πλάσματα. Αργότερα, στα κοινωνικά δίκτυα, εμφανίστηκαν πολλές εικόνες με τα απροσδόκητα "δώρα του ουρανού".

Το μυστήριο υποτίθεται λύθηκε από την τοπική μετεωρολογική υπηρεσία.
Που ανάφερε ότι ένας ισχυρός ανεμοστρόβιλος ρούφηξε χταπόδια και γαρίδες απο τον ωκεανό και κατά τη διάρκεια μιας έντονης καταιγίδας και ανέμου τα μετέφερε στην πλησιέστερη πόλη.
Αυτή η εξήγηση ειναι κοινότοπη σε τέτοιες περιπτώσεις αλλα αφήνουν πολλά ερωτηματικά.

Όπως για παράδειγμα πως γίνεται να βρέχει ένα είδος ψαριού; η βατραχιών, και να μην πέφτουν μαζί ακόμα και σκουπίδια και διάφορα αντικείμενα που μάζεψε ο υποτιθέμενος ανεμοστρόβιλος; ένα άλλο γεγονός ειναι οτι υπάρχουν πολλές φόρες ανεμοστρόβιλοι στην θάλασσα αλλα δεν έχει βρέχει ψάρια γύρο απο αυτές τις περιοχές...

Αναφέρεται ότι η ταχύτητα του ανέμου εκείνη την ημέρα έφτασε σε ένα νέο τοπικό ρεκόρ.

Νωρίτερα, παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα το 2017 στο Μεξικό, όταν ψάρια έπεφταν από τον ουρανό στην πόλη της Tampico, και πριν από αυτό το γεγονός, το ίδιο είχε γίνει στην Ινδία το 2008.

Οι δίνες ανεμοστρόβιλων σε αυτές τις δύο περιπτώσεις που πιο πάνω δεν έχουν αποδειχθεί καθώς ήταν ενα είδος ψαριού, η πρόσφατη περίπτωση στην Κίνα εξακολουθεί να ειναι περίεργη πάρα τις εξηγήσεις που δίνουν οι "ειδικοί",δεν ύπαρχε ποτέ ανεμοστρόβιλος στην πυκνοκατοικημένη πόλη της Κίνας,και αυτό φαίνεται παράξενο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications