Στα χέρια της αστυνομίας ο “εγκληματίας”  Μπαρμπαρούσης - τους συμμορίτες δεν τους βρίσκουν πότε!
Στα χέρια της αστυνομίας ο “εγκληματίας”  Μπαρμπαρούσης - τους συμμορίτες δεν τους βρίσκουν πότε!

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έπεσε το πρωί της Δευτέρας (18/06/2018) ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο σπίτι μίας φίλης του που μένει στην Πεντέλη.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι με αποτέλεσμα μόλις έγιναν αντιληπτοί, ο Μπαρμπαρούσης να παραδοθεί αμέσως.

Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και το βουλευτικό του αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, με το οποίο είχε διαφύγει. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως για την επιστροφή του στην Αθήνα, χρησιμοποίησε χωματόδρομους και μονοπάτια από τα ορεινά της Ναυπακτίας, αποφεύγοντας το εθνικό δίκτυο και τα διόδια.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αναζητούνταν από την Αστυνομία μετά την πρωτοφανή του πρόκληση από το βήμα της Βουλής όπου είχε καλέσει το Στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, μετά και την καταδίωξή του το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική οδό Αθηνών - Πατρών στην περιοχή του Αντιρρίου.

Στην Αντιτρομοκρατική έχει μεταφερθεί και η νεαρή γυναίκα, στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκε. Όμως, δεν θα κατηγορηθεί καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία ότι υπέθαλπτε τον Κώστα Μπαρμπαρούση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του βουλευτή ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας. Αντί να γίνει ποινική δίωξη σε αριστερούς για μια σωρεία αδικημάτων, κατά τα αλλα μιλάνε για "δημοκρατία" οι μπολσεβίκοι που υποθάλπουν και εγκληματίες τα τάγματα εφόδου Ρουβίκωνες, κατά δεύτερο αριστεροι συμμορίτες εμφανίζονται ως "ανεξάρτητοι" δημοσιογράφοι στο ίντερνετ.

ΥΓ : Η Ελλαδα δε θα βγει πότε απο το βούρκο γιατί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει μολυνθεί απο την αριστερή "ιδεολογία", δηλαδή με κομμουνισμό και αυξάνεται συνεχώς,ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία αλλα κάτι άλλο χειρότερο!ακόμα και ο Νίκος Καζαντζάκης είχε αναφερθεί για τι ειναι κομμουνισμός (οι "κακοί" ναζι που ηταν έτη μπροστά απο την εποχή τους τα ήξεραν αυτά).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications