Νεότερα για την παράξενη περίπτωση με πιθανή τηλεμεταφορά ενός Καναδού σκιέρ ελληνικής καταγωγής
Μια παράξενη περίπτωση με πιθανή τηλεμεταφορά ενός Καναδού σκιέρ

7 Φεβρουαρίου, 2018 ο 49 άχρονος πυροσβέστης από το Τορόντο του Καναδά,ο Costantinos "Danny" Filippidis(Κωνσταντίνος Φιλιππίδης) πήγε ένα ταξίδι για σκι στην περιοχή Whiteface Mountain στην της Νέας Υόρκης, στο βουνό που πήγαινε κάθε χρόνο με τους φίλους του και ήταν έμπειρος σκιέρ.

Ο Φιλιππίδης αναφέρθηκε ότι χάθηκε από φίλους του που δήλωσαν ότι δεν μπορούσε να βρεθεί καθώς έκλεινε το θέρετρο που ειχαν πάει για σκι.Τα υπάρχοντά του βρέθηκαν στο κατάλυμα και το αυτοκίνητό του ήταν ακόμα στο χώρο στάθμευσης.Φαινόταν ότι ο Φιλιππίδης απλώς εξαφανίστηκε . Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του.

Από τότε, εκατοντάδες εθελοντές έχουν περάσει περίπου 7.000εργατο ώρες χτενίζοντας το βουνό.Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν σκύλους K-9 και ελικόπτερα και drones ως μέρος της αναζήτησης.Το απότομο και παγωμένο έδαφος έκανε την αναζήτηση πολύ δύσκολη.

Και πάλι τίποτα, πολλοί σκιέρ που ηταν στους λόφους εκείνη την ημέρα στην περιοχή, δεν είδαν αυτόν τον άνθρωπο. Δεδομένου ότι ο Φιλιππίδης δεν είχε προβλήματα στην πραγματική ζωή και δεν μπορούσε να αφήσει τη σύζυγό του και δύο παιδιά του.

Οι αρχές ήταν ήδη έτοιμες να τον δηλώσουν ως νεκρό, ότι μπορεί να έπεσε να τον κάλυψε το χιόνι και πάγωσε μέχρι θανάτου.Η γυναίκα και τα παιδιά ήταν ήδη σε πένθος, αλλά ξαφνικά η γυναίκα του δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απο τον άντρα της. Κρίνοντας από την φωνή του της ηταν δύσκολο να πιστέψει ότι ηταν ο άντρα της, και τον ρώτησε κάτι που μονο ο Φιλιππίδης γνώριζε. Τότε η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι ήταν πραγματικά ο σύζυγός της.

Η κλήση ήταν σύντομη και στη συνέχεια διακόπηκε. Η γυναίκα κατάφερε να μάθει από την τηλεφωνική εταιρεία απο που προέρχεται η κλήση, και ηταν από ένα μέρος που είναι περισσότερο από 2.500 μίλια μακριά, από το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας. Από την άλλη άκρη της χώρας.

Η κλήση ηταν από μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο του Σακραμέντο, στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον σερίφη της κομητείας του Σακραμέντο. Ο Σερίφης δήλωσε ότι όταν βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος ήταν αποπροσανατολισμένος και μπερδεμένος. Και προφανώς χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Του έγιναν διάφορες ερωτήσεις, αλλά ήταν σε τέτοιο σοκ που δεν μπορούσε να πει τίποτα. Η αστυνομία πίστευε ότι ίσως ήταν θύμα απαγωγής, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει. Η περίεργη αναφορά ήταν οτι φορούσε στολή σκιέρ και ηταν σκισμένη. Και οτι είχε ένα μεγάλο πρόβλημα με τη μνήμη, δεν μπορούσε να θυμηθεί πως βρέθηκε στο Σακραμέντο και το μονο που ανάφερε ειναι για ένα φορτηγό.

Στην αστυνομία διερευνήθηκε η ιατρική του κάρτα, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να δώσει απάντηση τι συνέβη σε αυτόν. Ο ίδιος δεν μπορούσε να περιγράψει τον οδηγό αυτού του "περίεργου φορτηγού". Όλα τα χαρτιά του και τα χρήματα που είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του για σκι,τα είχε μαζί του άρα δεν ηταν θύμα ληστείας. Είχε αρκετούς μώλωπες στο σώμα του, αλλά κανένα από αυτα δεν μπορούσε να προκαλέσει τόσο μεγάλη απώλεια μνήμης. Ψυχολογικά, ήταν ένταξη. Αποκάλεσε τον εαυτό του ως πυροσβέστη, μίλησε για το τι έχει κάνει στην ζωή του, και περιέγραψε την οικογένειά του. Άλλα δεν μπορούσε να πει τίποτα για το τι συνέβη. Έχουμε μόνο ένα σημείο αναφοράς - ο δρόμος 86, και ένα φορτηγό, άλλα σε αυτο τον δρόμο δεν κυκλοφορούν βαρέα οχήματα - δήλωσε ο υποστράτηγος John H. Tibbitts.

Υπάρχουν πολλά άγνωστα πράγματα σε αυτή την περίπτωση εκτός από τον πυροσβέστη που βρέθηκε στο Σακραμέντο απο την Νέα Υόρκη. Τι συνέβη όταν έκανε σκι και γιατί εξαφανίστηκε; που ήταν για 6 ημέρες, γιατί δεν θυμάται ούτε μια στιγμή από αυτές τις 6 ημέρες; . Έγινε απαγωγή απο εξωγήινους; αν ναι γιατί τον πήγαν στην άλλη άκρη της Αμερικής;

Αρκετές θεωρίες έχουν προταθεί από ερευνητές σχετικά με αυτήν την υπόθεση. Η μια είναι ότι ο άνθρωπος κατά κάποιο τρόπο τηλεμεταφερθεί, και η μνήμη του φορτηγού που εχει ίσως μπήκε τεχνητά, για να καλύψει τα κενό,για το τι του συνέβη. Υπάρχουν ιστορίες άλλων θυμάτων τηλεμεταφοράς και αναφέρθηκαν επίσης εμπειρίες χαμένου χρόνου.

Μια άλλη θεωρία είναι ότι ο άνδρας απήχθη από εξωγήινους και το «φορτηγό» ήταν στην πραγματικότητα ένα διαστημικό σκάφος. Η περίπτωση του Φιλιππίδη μέχρι και σήμερα παραμένει ένα μυστήριο. Ο ίδιος ο άνθρωπος, έφτασε σε σημείο να μην εργάζεται εξαιτίας της εμπειρίας του. Και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications