Ιδιοκτήτης αποθήκης στο Περιστέρι: Καταστράφηκα, δεν ήταν ασφαλισμένα τα προϊόντα -Δεν λειτούργησε η πυρασφάλεια [βίντεο]
Ιδιοκτήτης αποθήκης στο Περιστέρι: Καταστράφηκα, δεν ήταν ασφαλισμένα τα προϊόντα -Δεν λειτούργησε η πυρασφάλεια [βίντεο]

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μία αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι σήμερα το πρωί, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε. Μάλιστα, ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα σπίτια.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στην οδό Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι. Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 5:10 και έσπευσαν στο σημείο 30 άνδρες και 12 οχήματα.

Η πυρκαγιά, λόγω και των εύφλεκτων υλικών μέσα στο κτίριο, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα προκάλεσε ζημιές και σε διπλανό σπίτι.

Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που ο καπνός, ο οποίος «έπνιξε» τα γύρω σπίτια, ανέβηκε αρκετά μέτρα στον ουρανό.

Σε απόγνωση ο Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της αποθήκης ηλεκτρικών στο Περιστέρι, καθώς η φωτιά κατέστρεψε την επιχείρηση ολοσχερώς.

Δεν έδωσα σημασία στον πρώτο συναγερμό, ήρθα στο δεύτερο και είχε καταστραφεί όλο το κτίριο. Δεν είναι ασφαλισμένο.

Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Το κτίριο είχε πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω.Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη ήταν αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications