Μετενσάρκωση - Πώς να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Μετενσάρκωση είναι η υπέρβαση του πνεύματος που ξανά ζει στον υλικό κόσμο σε ένα άλλο σώμα.

Η ψυχή, το πνεύμα, η ενέργεια, η το πνευματικό στοιχείο ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, δεν πεθαίνει μαζί με τη σάρκα, δηλαδή δεν πεθαίνει με το σώμα, είναι σαν την ενέργεια που ποτέ δεν σβήνει, αλλά μετατρέπεται σε κάτι άλλο.

Ως εκ τούτου, η ψυχή αναγεννάται σε νέο σώμα, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται σαν παλιές ψυχές, ίσως επειδή έχουν μετενσαρκωθεί αρκετές φορές η μελέτη σχετικά με την μετενσάρκωση ειναι πολύ παλιά.Η ιδέα της μετενσάρκωσης είναι κυρίαρχη σε αρκετές θρησκείες κυρίως της Ινδίας, που οι συνθήκες και η πορεία της εκάστοτε ενσάρκωσης, καθορίζονται από τον νόμο του κάρμα, ενώ ήταν μέρος και της φιλοσοφίας του Πυθαγόρα.

Μετενσάρκωση
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω η μετενσάρκωση συνίσταται στο γεγονός ότι η συνείδηση, η ψυχή, η το πνεύμα,η ενέργεια βρίσκεται μέσα στο υλικό σώμα και ειναι το μυαλό, αυτο εξηγεί πολλούς ανεξήγητους φόβους που έχουν κάποιοι,συναισθήματα, κάρμα,τάσεις κτλ, ειναι απο προηγούμενη ζωή, και δίνει απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό μας.

Η μετενσάρκωση είναι αυτή η πνευματική διαδικασία όπου η ψυχή μπαίνει σε νέο σώμα, στον υλικό κόσμο. Τώρα, το να γνωρίζουμε αν έχουμε μετενσαρκωθεί ξανά, η τι ήμασταν σε προηγούμενη ζωή, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά δεν είναι αδύνατο, εξάλλου μερικά παιδιά θυμούνται την προηγούμενη ζωή τους, ειναι πολλές οι τεκμηρίωνες ιστορίες τέτοιων παιδιών .

Ο ψυχίατρος Ίαν Στήβενσον, από το πανεπιστήμιο την Βιρτζίνια, ερεύνησε πολλές αναφορές παιδιών που ισχυρίστηκαν οτι έχουν αναμνήσεις από παλιότερες ζωές. Διεξήγαγε πάνω από 2500 μελέτες περίπτωσης σε μία περίοδο 40 ετών και εξέδωσε δώδεκα βιβλία συμπεριλαμβανομένων των Twenty Cases Suggestive of Reincarnation και Where Reincarnation and Biology Intersect. Ο Στήβενσον κατέγραψε μεθοδικά τις δηλώσεις κάθε παιδιού, αναγνώρισε τον νεκρό τον οποίο κατέδειξε το κάθε παιδί και επαλήθευσε τα γεγονότα από την ζωή του ατόμου που ταίριαζαν με τις αναμνήσεις του παιδιού

Ποιος ήμουν στην προηγούμενη ζωή μου;
Μια ερώτηση με πολλαπλές απαντήσεις, ο μόνος τρόπος και πιο αποτελεσματικός για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, ειναι μεσώ ύπνωσης, και λιγότερο μέσα από την πνευματική ανάλυση, μπορεί να οφείλονται στην προηγούμενη ζωή σας κάποιοι φόβοι που έχετε, ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, τα μουσικά γούστα σας, λογοτεχνικές προτιμήσεις, χόμπι, ακόμα και κόμματα.

Αν φοβάστε το ύψος, τους κλειστούς χώρους, χωρίς προφανή λόγο ίσως ειναι κατάλοιπα προηγούμενης ζωής, αν να σας τραβάει μια συγκεκριμένη κουλτούρα εντελώς διαφορετική από αυτή που μεγαλώσατε, ίσως είναι επειδή στην προηγούμενη ζωή σας ήσασταν σε εκείνη την κουλτούρα η πολιτισμό απο οτι είστε σήμερα.

Πώς να θυμηθείς την προηγούμενη ζωή;
Για να θυμηθεί κάποιος της προηγούμενη ζωή γίνεται επίσης είτε αυθόρμητα η με την διαδικασία της ύπνωσης,που δεν μπορεί να γίνει σε όλους εάν δεν έχουν τη σωστή πνευματική ωριμότητα, επειδή μπορεί να είναι ενοχλητικές οι αναμνήσεις απο προηγούμενες, αφού το παρελθόν ίσως να μην ειναι αυτό που θα θέλουμε να είναι, μερικές αναμνήσεις απο την προηγούμενη ζωή σας μπορεί να εμφανιστούν μέσα από τα όνειρα, και το φαινόμενο dejavú./p>

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications