Πρώτο θέμα έγινε η αριστερή  Μαίρη Συνατσάκη σε αριστερές φυλλάδες ποζάρει δήθεν γ@μνή και αναστατώνει λένε!
Πρώτο θέμα έγινε η αριστερή  Μαίρη Συνατσάκη σε αριστερές φυλλάδες ποζάρει δήθεν γ@μνή και αναστατώνει λένε!

Με τι ασχολούνται αυτές οι έγκυρες πήγες:

Η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε ολόγ@μνη για τον φακό του αγαπημένου της Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ο οποίος ανέβασε την καλλιτεχνική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίζεται σε καλλιτεχνικό ασπρόμαυρο καρέ εντελώς γυμνή και βρεγμένη, πιθανότατα κάτω από καταρράκτη.

Ο σύντροφός της Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, αποδεικνύει ότι «το έχει» και με τη φωτογραφία και μας χάρισε ένα εντυπωσιακό καρέ με τα likes στο Instagram να πέφτουν βροχή.

«Πληροφορίες για τις Νεράιδες: Υπάρχουν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και βλέποντας τη φωτογραφία δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει…

Aχου!!!

Την φώτο δεν την βάζουμε καν δεν χάνεται τίποτα! αντί αυτού θα σας βάλουμε ένα παλιό βίντεο τι την έβαλαν να λέει τάχα απο μονή της για προπαγάνδα και να προετοιμάζει το έδαφος,και για παίξει μετά σε όλες τις αριστερές φυλλάδες, όσοι δεν ξέρουν πως δουλεύει το σύστημα , πιάνουν άτομα "διάσημα" που έχουν πολλά κοπάδια follower και τους βάζουν να κάνουν προπαγάνδα υπέρ τους, δώστε βάση πως παίζει θέατρο και λέει όλες τις λέξεις ταμπέλες των αριστερών και πως προσπαθεί να συγκινήσει τα προβατα της και να τα κάνει να νιώθουν και ένοχες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications