25 Ιουν 2018

Πρώτο θέμα έγινε η αριστερή Μαίρη Συνατσάκη σε αριστερές φυλλάδες ποζάρει δήθεν γ@μνή και αναστατώνει λένε!

Πρώτο θέμα έγινε η αριστερή  Μαίρη Συνατσάκη σε αριστερές φυλλάδες ποζάρει δήθεν γ@μνή και αναστατώνει λένε!

Με τι ασχολούνται αυτές οι έγκυρες πήγες:

Η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε ολόγ@μνη για τον φακό του αγαπημένου της Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ο οποίος ανέβασε την καλλιτεχνική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίζεται σε καλλιτεχνικό ασπρόμαυρο καρέ εντελώς γυμνή και βρεγμένη, πιθανότατα κάτω από καταρράκτη.

Ο σύντροφός της Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, αποδεικνύει ότι «το έχει» και με τη φωτογραφία και μας χάρισε ένα εντυπωσιακό καρέ με τα likes στο Instagram να πέφτουν βροχή.

«Πληροφορίες για τις Νεράιδες: Υπάρχουν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και βλέποντας τη φωτογραφία δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει…

Aχου!!!

Την φώτο δεν την βάζουμε καν δεν χάνεται τίποτα! αντί αυτού θα σας βάλουμε ένα παλιό βίντεο τι την έβαλαν να λέει τάχα απο μονή της για προπαγάνδα και να προετοιμάζει το έδαφος,και για παίξει μετά σε όλες τις αριστερές φυλλάδες, όσοι δεν ξέρουν πως δουλεύει το σύστημα , πιάνουν άτομα "διάσημα" που έχουν πολλά κοπάδια follower και τους βάζουν να κάνουν προπαγάνδα υπέρ τους, δώστε βάση πως παίζει θέατρο και λέει όλες τις λέξεις ταμπέλες των αριστερών και πως προσπαθεί να συγκινήσει τα προβατα της και να τα κάνει να νιώθουν και ένοχες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πρώτο θέμα έγινε η αριστερή Μαίρη Συνατσάκη σε αριστερές φυλλάδες ποζάρει δήθεν γ@μνή και αναστατώνει λένε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: