8 Ιουν 2018

Τι απάντησε ο Πούτιν για το ενδεχόμενο ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου – Βίντεο

Τι απάντησε ο Πούτιν για το ενδεχόμενο ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου – Βίντεο

Ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να είναι το τέλος του πολιτισμού δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ίσως το να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις ενός τέτοιου πολέμου, μπορεί να εμποδίσει τις διεθνείς δυνάμεις από το να εμπλακούν σε παγκόσμιες διαμάχες, πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

“Δεν γνωρίζω με τι όπλα θα γινόταν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ένας Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γινόταν με ξύλα και πέτρες» συμπλήρωσε.

«Το να κατανοήσουμε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είναι το τέλος του μοντέρνου πολιτισμού, είναι αρκετό για να μας αποτρέψει από τυχόν ριζοσπαστικές και επικίνδυνες ενέργειες, που μπορούν να θέσουν τον πολιτισμό σε απειλή» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τι απάντησε ο Πούτιν για το ενδεχόμενο ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου – Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: