Η προφητεία της Σελήνης του Αίματος:Η Αγία Γραφή προβλέπει το τέλος του κόσμου  τις προσεχείς εβδομάδες!
Η προφητεία της Σελήνης του Αίματος:Η Αγία Γραφή προβλέπει το τέλος του κόσμου  τις προσεχείς εβδομάδες!

Αυτό ισχυρίζεται Αμερικανός θεολόγος
Για αιώνες υπήρξαν πολλές συζητήσεις για τις βιβλικές προφητείες και προφανώς καμιά δεν έχει γίνει πραγματικότητα.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου σε διαφορά τετράστιχα που δημοσιεύθηκαν το 1557.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά κρυφά μηνύματα σε ορισμένα φαινόμενα για το μέλλον μας. Η σελήνη θα έχεις το χρώμα του αίματος τον επόμενο μήνα, θα είναι η μακρύτερη πανσέληνος του αιώνα και θα μπορούσε να συνδεθεί με την επικείμενη αποκάλυψη.

Ο λόγος πίσω από το κόκκινο χρώμα του αίματος της Σελήνης
Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περιμένουν την πανσέληνο στις 27 Ιουλίου 2018. Αν και το φεγγάρι θα φαίνεται κόκκινο στην πραγματικότητα, το χρώμα της δεν αλλάζει. Η Σελήνη θα είναι κόκκινη μόνο από τη Γη, αλλά στο διάστημα το χρώμα της θα είναι γκρίζο όπως πάντα. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται Rayleigh scattering (προς τιμή του Λόρδου Rayleigh, ο οποίος ήταν ο πρώτος που το εξήγησε το 1871), είναι υπεύθυνο για την κόκκινη όψη που θα δούμε από τη Γη.

Οι ακτίνες του ήλιου μέσω της ατμόσφαιρας της Γης, θα φιλτράρει τις βιολετί και τις πράσινες ζώνες του φάσματος. Αυτό το φαινόμενο, μετατρέπει και το ηλιοβασίλεμα ναι φαίνεται πορτοκαλί και τον ουρανό μπλε, θα κάνει το φεγγάρι να φαίνεται κόκκινο, δίνοντάς το όνομα Blood Moon.

Σημάδια του τέλους του χρόνου
Αφήνοντας την επιστημονική εξήγηση, υπάρχουν πολλοί χριστιανοί πιστοί που πιστεύουν ακράδαντα ότι η εμφάνιση της Σελήνης του αίματος στους ουρανούς αποτελεί ένδειξη ότι η αποκάλυψη είναι επικείμενη. Η προφητεία του Blood Moon έχει ως στόχο να αποκαλύψει κρυφά μηνύματα στη Βίβλο για το τέλος του χρόνου.

Το αστρονομικό γεγονός σηματοδοτεί το δεύτερο του έτους. Η τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου. Και υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι η προφητεία της Σελήνης του Αίματος εκπληρώνεται. Αυτή η προφητεία παρουσιάστηκε από τους ιερείς John Hagee και Mark Biltz, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι έχουν βρει αναφορές στα βιβλικά συγγράμματα για την κόκκινη σελήνη.

Ο δημοφιλής Αμερικανός θεολόγος Paul Begley λέει ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος.
"Είναι ένα σημάδι του τέλους του χρόνου", εξηγεί ο Begley σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο YouTube. Είμαστε στην εποχή της Αποκάλυψης και η κόκκινη σελήνη η οποία θα είναι η μακρύτερη του αιώνα ειναι ένα σημάδι . Και λέει γιαυτό τα ηφαίστεια που έχουν ήδη ξεσπάσει, όπως στη Χαβάη.

Ο Αμερικανός θεολόγος συνεχίζει να λέει πως η Βίβλος αναφέρεται σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και οι Γραφές σαφώς λένε ότι θα υπάρξουν αυτά τα σημάδια στους ουρανούς και στη Γη.
ΑΠΟΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

ΝΙΚείπε...

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΘΕΟΛΟΓΟ[ΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΡΑΓΕ], ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ;... ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΑ;..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications