27 Ιουν 2018

Ποιος ήταν ο Χρήστος Γραμματίδης που πέθανε από καρκίνο και έγινε πρώτο θέμα παντού?

Ποιος ήταν ο Χρήστος Γραμματίδης που πέθανε από καρκίνο και έγινε πρώτο θέμα παντού?

Δεκάδες πεθαίνουν κάθε μέρα άλλα δεν το κάνουν πρώτο θέμα! γράφουν:

Έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Γραμματίδης, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός δικηγόρος, είχε δημοσιοποιήσει την μάχη που έδινε μέσα από αναρτήσεις του στο facebook. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή του, είχε αποκαλύψει πως η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί, τονίζοντας όμως, πως δεν το βάζει κάτω…

Ο δικηγόρος, ο οποίος είχε συγκλονίσει με ανάρτησή του στο Facebook για την καθημερινή πραγματικότητα που αντιμέτωπιζε ο ίδιος και άλλοι καρκινοπαθείς στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη ανάρτησή του πως η κατάσταση της υγείας του δεν πήγαινε καλά.

Ο Χρήστος Γραμματίδης είχε διαγνωστεί με μη Hodgkins λέμφωμα, «ένα είδος καρκίνου του λεμφικού συστήματος που είναι ένα δίκτυο αγγείων που διατρέχει όλο το σώμα», όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Παρέλαση από καθεστωτικές σελίδες και όχι μόνο, οι άλλοι βάζουν copy paste ότι βρουν έτσι γίνεται η χειραγώγηση των μαζών σε άλλα θέματα,κατα τα αλλα νομιζουν ότι ενημερώνονται δείτε τηλεόραση το ίδιο ειναι,Κουίζ οι περισσότερες στην κάτωθεν εικόνα βρωμάνε ΣΥΡΙΖΑ, μαντέψτε ποιες ειναι:

Για αυτόν έγραψε και ένας αηδιαστικός συμμορίτης στο τοίχος του, υμνητής του Τσε Γκεβάρα και λοιπών Μαρξιστών που δηλώνει "δημοσιογράφος", και τον ακολουθούν χιλιάδες αριστεροι, και ηταν και σε όλα τα κανάλια σχεδόν, πήρε μεταγραφή από Athens Voice σε άλλη “ανεξάρτητη ιστοσελίδα”.Αλλοι έχουν το ιντερνέτ ως πηγή πληροφοριών μακριά απο καθεστωτικές σελίδες, και άλλοι για να διαβάζουν αποκλείστηκα καθεστωτικές σελίδες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ποιος ήταν ο Χρήστος Γραμματίδης που πέθανε από καρκίνο και έγινε πρώτο θέμα παντού?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: