Τουρκομογγόλες ψηφίζουν Ερντογάν και κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Τουρκομογγόλες ψηφίζουν Ερντογάν και κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Στη φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANADOLU, βλέπετε γυναίκες με μογγολικά χαρακτηριστικά να πανηγυρίζουν πίσω από μια τουρκική σημαία και να κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δηλαδή τα τέσσερα δάχτυλα τεντωμένα και ο αντίχειρας μέσα στην παλάμη. Μαζί τους είναι και γυναίκες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Οι Τούρκοι που ζουν στην Τουρκία είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα κατακτητές απόγονοι εξισλαμισμένων – τουρκεμένων πληθυσμών στη Μικρά Ασία.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Τούρκων είναι άραβες και Μογγόλοι με μίξη αρμενικής/ελληνικής καταγωγής που ζούσαν στην περιοχή πριν τις εισβολές των βάρβαρων.

Για αυτό και οι Τούρκοι σήμερα δεν μοιάζουν καθόλου πια με μογγολικές φυλές.

Ωστόσο, οι καθαρόαιμοι Τούρκοι των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών της κεντρικής Ασίας και της επαρχίας Σιντζιάνγκ της δυτικής Κίνας, διατηρούν αναλλοίωτα τα μογγολικά τους χαρακτηριστικά.

Πολλοί από αυτούς τους κανονικούς Τούρκους, δηλαδή τους Τουρκομογγόλους, έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία και φυσικά από την ευγνωμοσύνη τους ψηφίζουν Ερντογάν και είναι ισλαμιστές.

Για αυτό και οι Τουρκομογγόλες της φωτογραφίας κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Μπορεί να μοιάζουν με Κινέζες, αλλά δεν είναι. Είναι καθαρόαιμες Τουρκάλες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications