25 Ιουν 2018

Τουρκομογγόλες ψηφίζουν Ερντογάν και κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Τουρκομογγόλες ψηφίζουν Ερντογάν και κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Στη φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANADOLU, βλέπετε γυναίκες με μογγολικά χαρακτηριστικά να πανηγυρίζουν πίσω από μια τουρκική σημαία και να κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δηλαδή τα τέσσερα δάχτυλα τεντωμένα και ο αντίχειρας μέσα στην παλάμη. Μαζί τους είναι και γυναίκες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Οι Τούρκοι που ζουν στην Τουρκία είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα κατακτητές απόγονοι εξισλαμισμένων – τουρκεμένων πληθυσμών στη Μικρά Ασία.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Τούρκων είναι άραβες και Μογγόλοι με μίξη αρμενικής/ελληνικής καταγωγής που ζούσαν στην περιοχή πριν τις εισβολές των βάρβαρων.

Για αυτό και οι Τούρκοι σήμερα δεν μοιάζουν καθόλου πια με μογγολικές φυλές.

Ωστόσο, οι καθαρόαιμοι Τούρκοι των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών της κεντρικής Ασίας και της επαρχίας Σιντζιάνγκ της δυτικής Κίνας, διατηρούν αναλλοίωτα τα μογγολικά τους χαρακτηριστικά.

Πολλοί από αυτούς τους κανονικούς Τούρκους, δηλαδή τους Τουρκομογγόλους, έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία και φυσικά από την ευγνωμοσύνη τους ψηφίζουν Ερντογάν και είναι ισλαμιστές.

Για αυτό και οι Τουρκομογγόλες της φωτογραφίας κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Μπορεί να μοιάζουν με Κινέζες, αλλά δεν είναι. Είναι καθαρόαιμες Τουρκάλες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τουρκομογγόλες ψηφίζουν Ερντογάν και κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: