8 Ιουν 2018

Όταν ο πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα έφευγε με ελικόπτερο για να γλυτώσει απο την οργή του λάου...!!! (vid)

Όταν ο πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα έφευγε με ελικόπτερο για να γλυτώσει απο την οργή του λάου...!!!

Δε θα αναφερθώ στην ιστορία της χρεοκοπίας της Αργεντινής η ευγενικότερα για την αποκοίμιση του λάου...στάση πληρωμών. Εκείέγινε κι ανακοινώθηκε επισήμως,,,εδω έγινε άλλα όλοι κάνουν πως δεν το ξερουν.

Οι πολίτικοι κάνουν πως δε το ξερουν γιατι συνεχίζουν να κρατούν τις καρέκλες τους και να κάλο παίρνουν.

Οι πολίτες κανουν πως δεν το ξερουν γιατι ελπίζουν πως θα βρεθεί ο μ@λ@κ@ς να "βγάλει το φίδι απο την τρυπά" χωρις να αναλάβουν καμια ευθύνη και να κουνηθούν απο τον καναπέ τους.

Δείτε πως ο περήφανος λαος της Αργεντινής τη μαγική νύχτα της 20ης Ιανουαρίου 2001 επαναστάτησε μην αντέχοντας την εξαθλίωση,εισέβαλε στο προαύλιο του προεδρικού μεγάρου και ανάγκασε τον πρόεδρο της χωράς Φερνάντο Ντε Λα Ρούα να φύγει με ελικόπτερο.

Δυστυχώς η ευτυχώς τέτοιες εικόνες εδω δεν πρόκειται να δούμε. Ο Ελλάνικος λαος ηταν κάποτε πολύ περήφανος λαος...τώρα πια δεν ειναι

Άλλωστε οπως εχει ειπωθεί "Το ΔΝΤ ήρθε να μας σώσει"...η Όπως λέω εγω...."Κάθε λαος εχει τον κυβερνήτη που του αξίζει"

sinomosiologos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Όταν ο πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα έφευγε με ελικόπτερο για να γλυτώσει απο την οργή του λάου...!!! (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications