Ιατροδικαστής για 37χρονο στη Δράμα: Δεν ήταν έγκλημα - Τον είχαν θαμμένο 60 μέρες
Ιατροδικαστής για 37χρονο στη Δράμα: Δεν ήταν έγκλημα - Τον είχαν θαμμένο 60 μέρες

«Δεν φέρει καμία κάκωση, ούτε γρατσουνιά», είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Νίκος ΚιφνίδηςΑπό χρήση ναρκωτικών όλα δείχνουν ότι έχασε τη ζωή του ο 37χρονος από την Προσοτσάνη που βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του στην Αλιστράτη Δράμας.

Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής που έκανε σήμερα τη νεκροψία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ αποκάλυψε ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε και σύριγγα που παραπέμπει σε χρήση ηρωίνης.

«Δεν φέρει καμία κάκωση, ούτε γρατσουνιά», είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης. Το γεγονός ότι βρέθηκε στο χέρι του σύριγγα όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι διαβητικοί για χρήση ινσουλίνης, παραπέμπει σε τοξικομανή.

«Με αυτές τις σύριγγες κάνουν χρήση ηρωίνης, όμως η ακριβής αιτία θανάτου, θα προκύψει μετά το τέλος των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως δεν έχουμε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας», τόνισε ο κ. Κιφνίδης.

Ανέφερε ακόμη πως το πτώμα του 37χρονου ήταν θαμμένο για διάστημα μεταξύ 50 και 60 ημερών.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνουν όσα έχουν υποστηρίξει στις προανακριτικές τους απολογίες τα δύο αδέρφια, ότι ο 37χρονος έχασε τη ζωή του από ναρκωτικά και πως μετά φοβήθηκαν και τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους, όπου χθες βρέθηκε ύστερα από επιχείρηση εκταφής της αστυνομίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications