Ο απίστευτος λόγος που μια γυναίκα έκανε μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000ευρώ
Ο απίστευτος λόγος που μια γυναίκα έκανε μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000ευρώ

Μία γυναίκα από την Δανία έκανε μήνυση στον σύζυγό της, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για την επαγγελματική της αποτυχία.

Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι η Emma F. Mikkelsen ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της ευθύνεται, για την μεγάλη καθυστέρηση που είχε σε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού λόγο της ερωτικής του διάθεσης. Με αποτέλεσμα να χάσει ένα πολύ σημαντικό διαφημιστικό συμβόλαιο για λογαριασμό της εταιρείας όπου εργάζεται.

Η 43χρόνη σύμβουλος μάρκετινγκ, είχε αναλάβει την ολοκλήρωση ενός project, και την αποστολή να πείσει μεγάλη εταιρεία μόδας να συνάψει 5ετή συμβόλαιο με τον διαφημιστικό όμιλο για το οποίο εργάζεται.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια και σύμφωνα με την αγωγή που έχει ήδη κοινοποιήσει στον σύζυγό της. Τον κατηγορεί για αυτή την επαγγελματική της αποτυχία, επιρρίπτοντας του όλες τις ευθύνες, ζητώντας του μάλιστα 300.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα ήταν το ποσό, της προμήθειας που θα κέρδισε σε βάθος 5 ετίας.

Ως βασικές κατηγορίες αναφέρει. Την μεγάλη διάρκεια που είχε ο σύζυγός της κατά την διάρκεια ερωτικής επαφής, προσκομίζοντας μάλιστα στοιχεία και s@x tapes που το αποδεικνύουν αυτό. Επίσης η έντονη ερωτική διάθεση του συζύγου της που σύμφωνα με τις κατηγορίες ήθελε σ@ξ 2 φορές τουλάχιστον την ημέρα.

Αλλά και η σωματική εξάντληση που της προκαλούσε λόγο της δυναμικής του ερωτικής δράσης.

Αν και εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες στην θέση της θα πανηγύριζαν για τις επιδόσεις των συζύγων τους η κυρία Mikkelsen δεν στάθηκε μόνο εκεί. Αλλά άσκησε μήνυση και κατά της εταιρείας που παράγει το βιολογικό σ@ξουαλικό συμπλήρωμα το οποίο και κατανάλωνε ο σύζυγός της.

Η 43 γυναίκα κατηγορεί την παραγωγό εταιρεία ότι αύξησε τις επιδόσεις του άντρα της στον ερωτικό τομέα κατά πολύ και γι αυτό θέλει να την ορίσει ως συνυπεύθυνη για την επαγγελματική της απώλεια.

Ωστόσο η υπόθεση τελικά μπήκε στο αρχείο με τον εισαγγελέα και τον δικαστή να την ορίζουν αβάσιμη και ελλιπής.www.palo.gr

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications