21 Ιουν 2018

Επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά: ο πραγματικός σας χαρακτήρας φαίνεται όταν είστε μεθυσμένος - μεθυσμένη!

Επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά: ο  πραγματικός σας χαρακτήρας φαίνεται όταν είστε μεθυσμένος - μεθυσμένη!

Θέλεις να δεις τι ρόλο παίζει κάποιος? μέθυσε το!!!κάποιοι μετατρέπονται σε αγρίμια και κάνουν φασαρίες ,αυτός ειναι ο αληθινός χαρακτήρας τους!! επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά αυτό που έχουμε πει κατα καιρούς εδώ, ο αληθινός χαρακτήρας φαίνεται όταν είναι ο μεθυσμένος κάποιος και οχι όταν ειναι νηφάλιος!

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται υπό την επήρεια οινοπνεύματος συχνά θεωρείται ότι είναι μια τελείως διαφορετική εκδοχή της προσωπικότητάς τους. Άλλωστε, πόσοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους κάποια νύχτα και ισχυρίζονται ότι δεν θα είχαν συμπεριφερθεί ποτέ έτσι αν δεν ειχαν πιει; αυτά ειναι παραμυθία !

Αυτή η τυπική δικαιολογία είναι εντελώς λανθασμένη. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη , ο τρόπος με τον οποίο ένα άτομο συμπεριφέρεται όταν είναι μεθυσμένος μπορεί να είναι πιο κοντά στον "πραγματικό" χαρακτήρα του πάρα όταν ειναι νηφάλιο.

Η αληθινή προσωπικότητα ενός ανθρώπου βγαίνει όταν είναι μεθυσμένος. Τσάρλι Τσάπλιν

Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Purdue και το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι έκαναν μελέτη σε 156 εθελοντές για να ανακαλύψουν πώς επηρεάζει το αλκοόλ την συμπεριφορά. Όλοι οι εθελοντές μελετήθηκαν επι δύο εβδομάδες πριν από το πείραμα. Σε αυτή την έρευνα τους ζητήθηκε να αυτο-εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά τους που συσχετιζόταν με τις νηφάλιες εκδοχές τους και όταν ηταν μεθυσμένοι.

Για το πείραμα, οι εθελοντές χωρίστηκαν τυχαία σε δύο ομάδες: η μια από αυτές ήπιε βότκα με Sprite και η άλλη ομάδα μόνο Sprite. Εκείνοι που έπιναν οινόπνευμα είχαν την υποχρέωση να συνεχίζουν να πίνουν συνεχώς, ενώ τους δόθηκαν διάφορα καθήκοντα για να εκτελέσουν ενώ παρακολουθούσαν τα νηφάλια άτομα.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να τηρούν τις προϋποθέσεις μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που τους είχαν βάλει να κάνουν για την ερευνά.

Όλοι πίστευαν ότι ήταν λιγότερο ευσυνείδητοι,και πιο εξωστρεφείς και συναισθηματικά σταθεροί.Ωστόσο, οι ουδέτεροι παρατηρητές είπαν ότι δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των μεθυσμένων και των νηφάλιων συμμετεχόντων.

Ένας από τους ψυχολόγους επιστήμονες στην ερευνά,ο Rachel Winograd, δήλωσε η ίδια και η ομάδα του έμεινε έκπληκτη όταν είδε ότι οι μεθυσμένοι συμμετέχοντες είχαν μια εντελώς διαφορετική άποψη για τη συμπεριφορά τους, πίστευαν ότι μόνο αυτοί ήταν οι πιο εξωστρεφείς όταν εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά: ο πραγματικός σας χαρακτήρας φαίνεται όταν είστε μεθυσμένος - μεθυσμένη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: