19 Ιουν 2018

Μύκονος: Ζευγάρι Ελλήνων πλήρωσε 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί

Μύκονος: Ζευγάρι Ελλήνων πλήρωσε 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί

Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι Ελλήνων, όταν ζήτησε το λογαριασμό για το λιτό γεύμα που μόλις είχε απολαύσει σε ρεστοράν στη Μύκονο.

Μπορεί να χρειάστηκε να πληρώσει 48 ευρώ για ένα μπουκάλι λευκό κρασί γνωστής μάρκας, το οποίο στα περισσότερα σημεία στην υπόλοιπη χώρα στοιχίζει περίπου τα μισά, να έδωσε 16 ευρώ για μια πράσινη σαλάτα και 14 ευρώ για μια μερίδα μύδια αχνιστά, όμως πραγματικά δυσανασχέτησε πραγματικά όταν είδε την τιμή για το ψωμί:

28 ευρώ για τέσσερις φέτες, δηλαδή 7 ευρώ η κάθε φέτα ψωμί! Οι πελάτες δεν περίμεναν ότι θα καλούνταν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν απάντησαν καταφατικά στην ερώτηση της σερβιτόρας “ψωμί θα θέλατε;”.

Άρχισαν να αναρωτιούνται αν η ζύμη ήταν από χρυσάφι ή αν ο φούρναρης της επιχείρησης είχε τρία αστέρια Michelin. Παρόμοια σκέψη έκαναν, όταν είδαν την τιμή του νερού: 16 ευρώ για δύο μπουκάλια μεταλλικό νερό.

“Νερό της βρύσης την επόμενη φορά”, ίσως να σκέφτηκαν.

Το ζευγάρι Ελλήνων αποχώρησε από το ρεστοράν σχεδόν νηστικό, αν και ο τελικός λογαριασμός έφτασε τα 122 ευρώ, μόλις για μια μερίδα μύδια, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί.

Και μάλλον ανακουφισμένο, που δεν παρήγγειλε και κυρίως πιάτο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Μύκονος: Ζευγάρι Ελλήνων πλήρωσε 28 ευρώ για τέσσερις φέτες ψωμί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΦΕΤΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΝΕΙ 7 € ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ 8€ , ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΙΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !

+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications