Η Αυστραλία η πρώτη χώρα στην τοποθέτηση του MICROCHIP στους πολίτες της σαν να ειναι βοοειδή (vid)
Η Αυστραλία η πρώτη χώρα στην τοποθέτησης του MICROCHIP στους πολίτες της σαν να ειναι βοοειδή

Αμερικανοί πληροφοριοδότες μυστικών πληροφοριών λένε ότι η Αυστραλία θα είναι η πρώτη χώρα που θα ξεκινήσει τo μικροτσίπ στους πολίτες της σε τεράστια κλίμακα. Το NBC προέβλεψε ότι όλοι οι Αμερικανοί θα έχουν ένα μικροτσίπ στο μέλλον.

Και όπως πάντα όλα αυτά τα παρουσιάζουν για την "ασφάλεια", και για κάλο, και έχουν βαλει μια μαριονέτα να κάνει διαφήμιση:

Η Shanti Korporaal (η εικονιζόμενη, αν μας έλεγαν οτι ειναι αριστερή Liberal δεν θα το πιστεύαμε),απο το Σίδνεϊ,ειναι στο επίκεντρο του φαινομένου αφού έχει τοποθετήσει δύο εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα. Τώρα μπορεί να πάει να δουλεία χωρίς να χρειαστεί κάρτα η κωδικούς πρόσβασης και λέει ότι ο απώτερος στόχος της ειναι να μην χρειάζεται να χρησιμοποιεί τις κάρτες της η τα φυσικά χρήματά της.

"Μπορείτε να ρυθμίσετε τη ζωή σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για κωδικό πρόσβασης η τον κωδικό PIN", ανέφερε στο News.com.au.

Κάθε μικροτσίπ ειναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, έχει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης,και μπορεί να λειτουργήσει ως τραπεζική κάρτα, επαγγελματική κάρτα, να αποθηκεύσει δεδομένα πάσης φύσεως ακόμα και ιατρικών δεδομένων. Για την εμφύτευση του τσιπ κάνουν μια μικρή χειρουργική επέμβαση, παρόμοια με το botox, λέει η Shanti.

"Το εμφύτευμα είναι σχεδόν αδύνατο να δεις, αφήνοντας ένα σημάδι τόσο μικρό όσο μια φακίδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications