Ανεξήγητο: κάτι έβγαλε φωτογραφία μια γυναίκα στο κρεβάτι της με το τηλέφωνό της, και η ίδια δεν είδε κανέναν.
Ανεξήγητο: κάτι έβγαλε φωτογραφία μια γυναίκα στο κρεβάτι της με το τηλέφωνό της, και η ίδια δεν είδε κανέναν.

Μια κάτοικος του Νιούκαστλ στην Μεγάλη Βρετανία, με το όνομα Ντέμπρα, την περασμένη Κυριακή όταν κοίταξε τις φωτογραφίες στο τηλέφωνό της βρήκε μια φωτογραφία που την τρομοκράτησε.

Κάποιος η "κάτι" έβγαλε φωτογραφία την ίδια στο κρεβάτι της με το δικό της τηλέφωνο Samsung S7. Η εικόνα λήφθηκε σαν να βρισκόταν στην περιοχή των ποδιών της. Την ίδια στιγμή, η Ντέμπρα είναι σίγουρη ότι δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι και το δωμάτιό της.

Από την ημερομηνία,βρήκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίς το πρωί, 45 λεπτά αφού ο μεγαλύτερος γιος της πήγε στη δουλειά. Ο δεύτερος γιος της ήταν σε άλλο σπίτι μαζί με τον πατέρα της.

Η μπροστινή πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης ούτε στα παράθυρα. Την ίδια στιγμή, λέει ότι το τηλέφωνο της το είχε κάτω από το μαξιλάρι της. Δηλαδή, για να το πάρει κάποιος θα έπρεπε να μετακίνηση κατά κάποιο τρόπο την γυναικά, μετά να πάει το τηλέφωνο πάνω από τα πόδια της, να τραβήξει μια φωτογραφία και να επιστρέψει το τηλέφωνο στη θέση του, κάτω από το μαξιλάρι.

Επιπλέον, υπάρχει και κάτι άλλο μυστηριώδες στην υπόθεση, η Ντέμπρα δεν κοιμόταν εκείνη την ώρα, απλά ηταν ξαπλωμένη. Ακόμα στην φωτογραφία φαίνεται ότι τα μάτια της είναι ελαφρώς ανοικτά.Αλλά δεν είδε κανέναν.

Τώρα είναι πεπεισμένη ότι κάτι παράξενο συνέβη. Και διαβεβαιώνει ότι όλα αυτά δεν είναι της φαντασίας της, ούτε ειναι κάποιο "κόλπο", και τα χεριά της τα είχε κάτω απο τα σεντόνια και το τηλέφωνο ειναι πολύ μακριά για έβγαλε μονή της την φωτογραφία όπως λέει.

Η εικόνα μελετήθηκε από τον ερευνητή των ανεξήγητων φαινομένων Sammy Rawlinson και παραδέχθηκε ότι αυτό είναι πιθανότατα η περίπτωση των "χεριών" από φάντασμα. Σύμφωνα με τον Sammy, τα πνεύματα μπορούν μερικές φορές να θέλουν να τραβήξουν την προσοχή μας με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, οι φίλοι της Ντέμπρα πιστεύουν οτι κάποιος είχε μπει στο σπίτι της και ζητούν από την γυναίκα να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Η Ντέμπρα είναι μια όμορφη γυναίκα, μήπως έγινε στόχος κάποιου εμμονικού φετιχιστή; μήπως λέει ψέμματα η ίδια; άγνωστο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications