Δείτε έναν διάλογο με αριστερή και μια μικρή ιστορική ανάδρομη για  “βάρβαρους Γερμανούς που έτρωγαν βελανιδιά”!
Δείτε έναν διάλογο με αριστερή και μια μικρη ιστορική ανάδρομη για  “βάρβαρους Γερμανούς που έτρωγαν βελανιδιά”!

Μια αριστερή ενοχλήθηκε σε ένα αρθρο παλιότερα με τίτλο: Δείτε τι βγαίνουν όταν κάνετε παιδιά με κομμουνιστές! αν δείτε ποιοι ενοχλούνται όταν βάζετε αλήθειες θα διαπιστώστε οτι ειναι αριστεροί,αλήθεια και αριστερός δεν πάει άσε που ειναι ιουδαϊκή "ιδεολογία", εμείς τους έχουμε μάθει πια και δεν καθόμαστε καν να ασχοληθούμε με συμμορίτες που παίρνουν γραμμή απο το ΚΚΕ-ΚΝΕ τι να γράφουν :
Αθανασια : παιδιά να κάνετε μονο με χ.Αυγιτες να γίνονται μαχαιροβγαλτες!!
Αθανασια : θα πρέπει να ζητάμε πιστοποιητικο κοιν. Φρονημάτων να παντρευτούμε μην τύχει και μας λάχει κάνα ανεπιθύμητο πρόσωπο αντίθετων πολίτικων ''πιστεύω'',αυτο νομίζετε;; ασφαλώς και δεν εγκρίνω τις βλακειες του Καρανικα,αλλα ούτε και τις κουτοπόνηρες υποδείξεις.

ΑΠ: Για πες μας τον ορισμό των αντίθετων πολίτικων πιστεύω από που προκύπτουν? τι ειναι πολίτικες πεποιθήσεις καμιά αρρώστια ? κανένας ιός? υπάρχει σωστό και λάθος γιατί κάποιοι γίνονται δογματικά κομματόσκυλά γνωρίζεις? εσείς δεν λέτε οτι είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι; τότε γιατι δεν ειναι όλοι το ίδιο κόμμα? γνωρίζεις γιατί οι περισσότεροι προγονοί των αριστερών ήσαν κομμουνιστες υμνητές τους σφαγέα Στάλιν? γνωρίζεις ότι η ευφυΐα ειναι κληρονομική κατά κάποιο τρόπο; η όλα αυτά δεν σας τα έμαθαν στα μασονικό κολεγιά; όσο για "μαχαιροβγαλτες" να σου θυμίσουμε οτι οι φίλοι σου οι σημιτικοί συμμορίτες κατάσφαζαν με μαχαιριά σφυριά ακόμα και με κονσερβοκούτια τα θύματα τους, οι βάρβαροι που πετούσαν γυναικόπαιδα σε πηγάδια και έσφαζαν και βασάνιζαν σαν άγρια τέρατα ακόμα και μικρά παιδιά, αποκαλούν βάρβαρους τους Γερμανούς!το διαβάσαμε και αυτο!!

Αθανασια : γράψε το όνομα σου να σου απαντήσω. Μην κρύβεσαι πίσω απο μια σελίδα
ΑΠ: σε σελίδα σχολιάζεις ως σελιδα απαντάμε !αυτά τα κουτοπόνηρα άλλου μαντάμ τι το θελεις το προφίλ να το στείλεις σε ομοίους σου συμμορίτες ώστε να κάνουν όλοι μαζί αναφορές και να το ρίξουν? σας έχουμε μάθει ! απο χιλιόμετρα μακριά φαίνεται ότι είσαι κλασική κουτοπόνηρη αριστερή κομμουνίστρια, το ίδιο υφάκι έχετε , άντε δρόμο απο εδώ τώρα να πας στην ερτ στην luben Μηχανή του Χρόνου, athensvoice και λοιπές αριστερές ιστοσελίδες ομοίων σου θα βρεις πολλές! Και άρχισε αυτά τα ζωώδες τώρα: ουγκ ουγκ φασίστες ναζι ούτε σπιθαμή γης σε φασίστες ναζι και μετά λέτε της Χ.Α ρατσιστές!όταν κάνετε δημοσια υποκίνηση βίας και μίσους σε μη αριστερούς! Αλήθεια ξέρεις οτι η τεχνολογία που έχετε σημερα ειναι μονο απο ναζι? ούτε ένας εφευρέτης αριστερός κομμουνιστης ιστορικά γιατι άραγε? Και φυσικά ούτε αγαπημένος σου Οβριός!

Αθανασια: η σιωπή μου προς απάντηση των πάσης φύσεως και προελεύσεως κουκουλοφορων. Οσο για τη φρασεολογια σας πάτε να μοιάσετε τον καρανικα

ΑΠ: φυσικά δεν ξέρεις τι να πεις στα επιχειρήματα που σου θέτω . Καλά κάνεις γιατί αλήθεια ούτε εσύ ξέρεις τι παίζεται με όλα αυτά και τις δήθεν ιδεολογίες, όπως και δεν απάντησες σε κανένα επιχείρημα, και την επόμενη φορά να προσεχείς που το παίζεις έξυπνη αριστερή θείτσα....

Σχόλιο απο τρίτο άτομο Maria: κάλο!

Αθανασια: να βρείτε εναν κάλο φιλόλογο να σας μάθει να γράφετε σωστά την ελληνική γλωσσά για να εκφράζεστε οπως πρέπει και να μην πάτε απο τον αννα στον καιαφα. Όσο για τις υποψίες σας τι ειμαι,παίσατε παρασαγγας έξω. Πάνω απ`ολα και μόνον , άνθρωπος,αν σας λεει κατι αυτη η έννοια. Καληνύχτα σας
Σχόλιο απο τρίτο άτομο: Πιο μαλ@κο πεθαίνεις θεία........

AΠ: Σου ξανα λέμε έχεις το κλασικό υφάκι αριστερών μειωμένης νοημοσύνης, που το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν!και νομιζουν ότι επειδή έμαθαν να γράφουν ότι ειναι και έξυπνοι και παίρνουν πτυχία απο τα σχολειά που παίρνουν μέχρι και οι ηλίθιοι, και οι αρχαίοι δεν μιλούσαν έτσι ούτε έγραφαν έτσι μαντάμ!και κάναμε και αλλες δουλείες δεν γράφαμε προπαγάνδες από τα 20 μας σαν μερικούς αριστερούς! και οι άραβες γράφουν κατι ορνιθοσκαλισματα , τι πάει να πει αυτο οτι ειναι έξυπνοι? Αν ηταν ετσι θα είχε έρθει απο αυτούς η επιστημονική πρόοδο κτλ αντί αυτού φωνάζουν Αλλαχ αρκαμπ και κόβουν κεφάλια στους άπιστους σου θυμίζει κάτι? κατά παράδοξο τρόπο όλοι οι αριστεροί ειναι αμόρφωτοι με κόμπλεξ κατωτερότητας και δεν λένε τίποτα άλλο από αυτά που τους λένε και τους έμαθαν, και παριστάνουν τους μορφωμένους! και το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν,και ότι τους έμαθαν στα σχολειά τα οποία τα έχουν κάνει έτσι ώστε να δίνουν πτυχία οχι βάση νοημοσύνης αλλα βάση υιοθέτησης αντιγραφής γιαυτό ο κάθε ηλίθιος εχει και πάρει πτυχίο και θεωρεί τον εαυτό μορφωμένο,πολλοί λειτουργούν όπως τα ζώα ότι τα μάθεις αυτό κάνουν και πιστεύουν μέχρι εκεί .

Έτσι είστε και εσείς , τρέχα στο ΚΚΕ να δεις πως ειναι οι κομμουνιστες στην πλειοψηφία τους, ίδια ράτσα με τους μουσουλμάνους, θάνατος στους άπιστους θανάτους στους φασίστες ! Ουγκ !Εσείς δεν έχετε καμιά σχέση οχι μονο με αρχαίους Έλληνες αλλα ούτε με Ευρώπη μαντάμ, είστε απόγονοι εισβολέων γιαυτό έχετε και τους λαθρο σαν αδελφια! και ειστε κατώτεροι νοητικά και πλήρως ελεγχόμενοι, αφού έχετε την εντύπωση ότι ακόμα υπάρχει ναζιστική γερμάνια και επιβαλει μετρά όταν η Γερμάνια ειναι υπό κατοχή αριστερών απο το 1945, και τι χώρισαν σε ζώνες κατοχής η Αμερική η τότε Σοβιετική ένωση και η Βρετανία!

Αθανασια : παραβλεποντας τις καραανοικειες ή και καρανικιες εκφράσεις σας ,απο ιστορία σκίζετε. Μπροστά σας τυφλα να`χει ο Ηρόδοτος,ο ξενοφων και ο θουκιδιδης μαζί.
ΑΠ: συνεχίζεις να δείχνεις οτι είστε εντελώς ηλίθιοι και επικαλείστε αντιγράφεται και καπηλεύεστε αυτά που είπαν άλλοι ότι κάνουν και οι φίλοι σας , εγώ μίλησα για την πρόσφατη ιστορία τι σχέση εχει ο Ηρόδοτος? Αα και που είσαι τότε είχαν εθνικοσοσιαλισμό στην Ελλάδα η αλλιως ναζισμό όπως το ξέρετε!! στην δε αρχαία Σπαρτή είχαν και φυλετική υγειά!! ο Σωκράτης και οι αρχαίοι φιλόσοφοι θεωρούσαν τη δημοκρατία ως ένα «φαύλο πολίτευμα» !

Ο λόγος που μιλάμε μαζί σου ειναι να επιβεβαιώσουμε ότι οι αριστεροί είστε διανοητικά κατώτεροι γιαυτό και έχετε ιουδαϊκή ιδεολογία και "λογική", κατά τα αλλα σας έφταιγε ο Χίτλερ που ορθά ήθελε να μην γεμίσει ο τόπος χρησίμους ηλίθιους μεταξύ άλλων! οι λεγόμενοι ψυχολόγοι τι λένε για τους ηλίθιους? γιατί δεν λένε οτι ειναι κατώτεροι άνθρωποι? στο real fm που μιλάνε μόνο αριστεροι(μια φορά το ακούσαμε και άφηναν να μιλάνε και να λένε ηλιθιότητες μονο τους αριστερούς, αν πάρει κανένας άλλος και λέει αλήθειες του κλείνουν το τηλέφωνο!) φαίνεται καθαρά η κατωτερότητα σας.

Οι ζουλού πιο πολύ μυαλό εχουν απο εσάς τους αριστερούς! και σας βάζουν να λέτε ότι οι "ναζι φασίστες" ειναι ηλίθιοι και αμόρφωτοι! οι αληθινοί ναζι τότε όμως ηταν 50 χρονιά μπροστά απο όλους και έφεραν την τεχνολογική επανάσταση, εσείς μπροστά τους είστε ζώα!το λενε οι φίλοι σας στο Talpioth Σ.225,ούτε η λέξη ναζι δεν ξέρετε τι σημαίνει που σας έχουν βάλει να αποκαλείτε όλους όσους λένε τα αυτονόητα,ένα άλλο που δεν ξέρετε ειναι ότι σας χρησιμοποιούν για όφελος τους και βουλιάζεται μέσα στο βούρκο και εσείς οι αριστεροι τρίτης κατηγορίας(χρήσιμοι ηλίθιοι) μαζί με τους "φασίστες"! άντε γεια σου τώρα και πολύ ασχολήθηκα!

Καμιά απάντηση η θεία ..... Η σιωπή της προς απάντηση όπως έγραφε πιο πάνω.... Αυτή ειναι ο τυπικός αριστερός κομμουνιστής, (χρήσιμοι ηλίθιοι) πουλάνε πνεύμα και ειρωνεία εκεί που τους παίρνει η πρώτη κατηγορία αληθινών αριστερών κομμουνιστών δεν θέλατε να ξέρετε τι ειναι...

Βεβαία να πούμε την αλήθεια ότι έχει και πολλά ζώα πια μη αριστερούς,αφού μετά τα 400 χρονιά Τουρκοκρατία οι μισοί ούτε ελληνικά μιλούσαν τότε στην Ελλάδα, μονο για καθαρό ελληνικό DNA ξέρουν να λένε, και αν δεν ηταν οι "βάρβαροι Ούννοι Μογγόλοι " Γερμανοί που έτρωγαν βελανιδιά, (σύμφωνα με την μαρξιστική προπαγάνδα άσχετα που εδώ ηταν 400 χρονιά τουρκομογγολοι και οχι στην Γερμανία) να ιδρύσουν τα πρώτα σχολεία μετά την τουρκοκρατία με τον Όθων Α΄ της Ελλάδας,(Otto Friedrich Ludwig von Wittelsbach) απο την Γερμανική Βαυαρία.

Όχι μονο μπορεί να μην μιλούσαν ελληνικά σήμερα αλλα να μην υπήρχε καν Ελλάδα ως Κράτος αλλα επαρχία της Τουρκιάς! αφού οι "βάρβαροι Γερμανοί" βοήθησαν στην επανάσταση του 1821 με την φιλική εταιρία και πολέμησαν υπέρ της Ελλάδας (υπάρχει ακόμα το μνημείο των πεσόντων Γερμανών Φιλελλήνων, στον Κήπο των Ηρώων του Μεσολογγίου εικόνα, αν δεν το έχουν εξαφανίσει )!

Από τους πρώτους μήνες της Επανάστασης η γερμανόφωνη κοινή γνώμη τάχθηκε με το μέρος των Ελλήνων. Αντίθετα, ο Μέτερνιχ, όπως και οι άλλοι ηγεμόνες της Συμμαχίας τήρησαν αρνητική στάση, καθώς την συσχέτισαν με το κίνημα του Καρμποναρισμού στην Ιταλία το οποίο θεωρήθηκε κίνδυνος για την ανατροπή των μοναρχιών. Τον Μάϊο του 1821, στο Συνέδριο του Λάιμπαχ η Ιερά Συμμαχία απέρριπτε κάθε κίνημα ανατροπής της νόμιμης εξουσίας μέσω εξέγερσης και βίας. Ο Γερμανός βαρώνος von Gagern στην Ταξική Δίαιτα του πριγκηπάτου της Έσσης-Ντάρμσταντ την 19 Ιουνίου εκφωνεί θερμό φιλελληνικό λόγο.

Ο Φιλελληνισμός όμως των Γερμανών, δεν έμεινε στις θεωρητικές διακηρύξεις και στα λόγια. Οργανώνουν 9 αποστολές μαχητών, όπλων και πολεμοφοδίων από το λιμάνι της Μασσαλίας προς την Ελλάδα. Γερμανοί Φιλέλληνες πολέμησαν στην επαναστατημένη Ελλάδα και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της.Αυτοί ηταν οι "βάρβαροι Ούννοι Μογγόλοι " άσχετα που ηταν ίδιοι με τους αρχαίους Έλληνες στο πνεύμα και οχι μονο. Αν δείτε φωτογραφίες μπολσεβίκων που πολεμούσαν κατά της Γερμανίας θα δείτε κανονικούς Μογγόλους μαζί με τους κομμουνιστές!

Αυτά βεβαία κανένας αριστερός Σημίτης κήρυκας τους ψεύδους που παριστάνει τον ιστορικό δεν τα λέει για μην χαλάσουν το παραμύθι, τους είδαμε τι τερατώδες ψέμματα γράφουν και στην πιο πρόσφατη ιστορία που έχουν γίνει δεδομένα απο νεοελληνες, οι ίδιοι ειναι που το 40 μπήκαν στην μέση και έσφαζαν γερμανοτσολιάδες όπως λένε και "φασίστες" να μην ενωθούν Έλληνες με Γερμανούς όπως το 1821,και ξανά ελευθερωθεί η Ελλαδα από τον κομμουνισμό αυτή την φορά .
Οι Γερμανοί δούλεψαν και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και ξανά έφεραν πολιτισμό μετά την Τουρκοκρατία και για ευχαριστώ ,μετά απο σχεδόν 100 χρονιά τους κατάσφαζαν οι νεοελληνες τουρκομογγόλοι κομμουνιστές, και ειδικότερα στην Κρήτη που ειναι αραβο-Έλληνες οι περισσότεροι υπέρ Βρετανίας πολεμούσαν που είχε υπό κατοχή την Κρήτη και Σοβιετικής ένωσης και οχι υπέρ της Ελλάδας όπως αρέσκονται να λένε.

Τα πρώτα ελικόπτερα στον κόσμο! ο κινητήρας δεν έχει αλλάξει από τότε παραμένει ο ίδιος με βελτιώσεις.Μια από τα ίδια και οι κινητές jet, όλα ναζιστικές εφευρέσεις! και χιλιαδες άλλες εφευρέσεις που απολαμβάνουν σήμερα,πόσο διανοητικά κατώτερος μπορεί να ειναι κάποιος για να θεωρεί ότι οι Γερμανοί εκείνη την εποχή ηταν “βάρβαροι και έτρωγαν βελανιδιά” γιατί έτσι τους λένε οι Ιουδαίοι? και αυτοί θεωρούνται μορφωμένοι!!! πουθενά στο κόσμο η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο δεν ήρθε απο βάρβαρους!

True Story! νεοέλληνες με "καθαρό ελληνικό dna" τι να πεις? οι περισσότεροι ειναι ελληνόφωνοι αμφίβολου προέλευσης και αυτο φαίνεται από τον χαρακτήρα τους!οι αρχαία ήσαν ευγενές ράτσα τι σχέση έχουν όλοι αυτοι σήμερα που κοιτούν πως να εκμεταλλευτεί ο ένας τον άλλον και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα? πέρα απο αυτό το ότι τους δουλεύουν τόσα χρονιά οι μπολσεβίκοι όπως και διαβάζουν σελίδες αριστερών ως έγκυρες πήγες με ορδες troll μας ξεπερνάει! και όλα αυτά με την αριστερή λογική ουδεμιά σχέση επίσης το πνεύμα των αρχαίων που ήσαν ερευνητές επι πάντως, σήμερα λένε θεωρίες συνωμοσίας και ούτε καν τους ενδιαφέρει μονο πως θα περάσουν καλά και πως θα βγάλουν περισσότερα λεφτά.

Εμείς απο το 2014 κάναμε μια μικρή ερευνά πρώτη φορά για πολιτικά και είδατε τι εστί αριστεροι που ειναι η συνεχεία των κομμουνιστών και ειναι ολόκληρη συμμορία που διαδίδει ψεμματα και ειναι μια αδίσταχτη ράτσα οχι μονο σε πολίτικο επίπεδο που ουδεμιά σχέση έχει με ελληνικό πνεύμα, που ειναι το "καθαρό ελληνικό dna"???, οι περισσότεροι είδαν τώρα το αληθινό πρόσωπο των βάρβαρων, πολύ αργά!τρέχτε τώρα σε αριστερές φυλλάδες παραχάραξης της ιστορίας και της αληθείας !ΥΓ με το να έχεις συναναστροφές με όλους αυτούς τους άνωθεν γίνεται το ίδιο πράγμα όπως όταν πετάξεις ένα μωρό σε ζούγκλα να μεγαλώσει μαζί με ζώα, γίνεται ζώο και αυτό... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications