Σουηδικό αριστερό  κόμμα καλεί για περισσότερο φεμινισμό για να αντιμετωπίσει την «εθνικιστική επίθεση»!!
Σουηδικό Κόμμα καλεί για περισσότερο φεμινισμό για να αντιμετωπίσει την «εθνικιστική επίθεση»!!

Το σουηδικό κόμμα φεμινισμού πιστεύει ότι η αύξηση του εθνικιστικού αισθήματος αποτελεί σοβαρή απειλή για τις γυναίκες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία. Ο εθνικισμός ειναι ο μεγαλύτερος εχθρός και ως εκ τούτου ο φεμινισμός αποτελεί την καλύτερη λύση για το «πρόβλημα».

Σε ένα άρθρο που δημοσίευσε η Europaportalen, η ηγέτης του κόμματος Φεμινιστική Πρωτοβουλία -Αριστερό Κόμμα η Gudren Schymen(εικόνα), μια Σουηδή εβραϊκής καταγωγής, μαζί με το μέλος του κόμματος Soraya Post, δηλώνουν ότι τα εθνικιστικά κόμματα θέλουν να "γυρίσουν πίσω" την κοινωνίας σε "παραδοσιακούς ρόλους".

Αναφέρθηκε ότι σήμερα 13% όλων των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προέρχονται από δεξιά και ευρωσκεπτικά κόμματα και επικαλούνται το κόμμα του Fidesz του Orban που θέλει να «διατηρήσει την ομοιογένεια της Ουγγαρίας» καθώς και το Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας ως πρωταρχικά παραδείγματα.

Αναφερόμενος στον ναζισμό της δεκαετίας του 1930, συνέχισαν: «Έχουμε ήδη δει τις σκληρές συνέπειες του εθνικισμού στην Ευρώπη, που μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα ανθρώπων(!).

Το ριζοσπαστικό φεμινιστικό κόμμα (και όλα τα υπόλοιπα) των «τελείως ανοιχτών συνόρων» δεν έχει ακόμη εισέλθει στο κοινοβούλιο έχοντας μόνο ένα μικρό ποσοστό της ψήφου

Ο εθνικισμός λοιπόν για τους Εβραίους ειναι απειλή! οι Εβραίοι ειναι πίσω απο τον φεμινισμό που ξεφτιλίζουν την γυναικά, και απο όλα τα αριστερα κόμματα όπως και εδώ το ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς έβγαλαν να σωθούν! φόβος και τρόμος οι ναζι/φασίστες για τους όμβριους που το περασαν και στην κοιμισμένη μάζα αφού οι ίδιοι ελέγχουν ΜΜΕ και το 90% των ιστοσελίδων, που ειναι στην πρώτη θέση και διαβάζει ο νεοέλληνας νομίζοντας οτι ειναι ανεξάρτητες, έχουν φτάσει σε τραγικό σημείο να κάνουν χιλιάδες κοινοποιήσεις προπαγανδες τους απο φαινομενικά "έγκυρες πήγες" που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική ξεφτίλα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications