ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ… EXTRA LARGE…
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ… EXTRA LARGE…

Ακόμη και οι αλβανοί είναι πιο… μάγκες από τους άχρηστους τσιπροκαμμένους που μας έχουν καταντήσει ανθρώπινη χωματερή της Ευρώπης.

Η κυβέρνηση της Αλβανίας λοιπόν απορρίπτει την πρόταση η βαλκανική χώρα να φιλοξενήσει κέντρα υποδοχής για μετανάστες και πρόσφυγες που θέλουν να φθάσουν σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τονίζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Τα Τίρανα δεν θα αποδέχονταν ποτέ να εγκατασταθούν στην αλβανική επικράτεια καταυλισμοί προσφύγων και μεταναστών, ακόμη κι αν τους προσφερόταν ως αντάλλαγμα η εισδοχή της Αλβανίας στην ΕΕ, επιμένει ο Ράμα σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της ταμπλόιντ γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ο Ράμα κρίνει ότι η μετατροπή της Αλβανίας σε ένα είδος κυματοθραύστη για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που θέλουν να μετεγκατασταθούν στις χώρες μέλη της ΕΕ θα ήταν «επικίνδυνη λύση».

Την ίδια ώρα που τα κράτη στην Ευρώπη -και όχι μόνο- κτίζουν τείχη και φράγματα, στην Ελλάδα όχι μόνο δεχόμαστε τους πάντες, αλλά αθωώνουμε και αυτούς που μεταφέρουν λαθρομετανάστες… Κ.Π.

ethnikismos

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications