28 Ιουν 2018

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ… EXTRA LARGE…

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ… EXTRA LARGE…

Ακόμη και οι αλβανοί είναι πιο… μάγκες από τους άχρηστους τσιπροκαμμένους που μας έχουν καταντήσει ανθρώπινη χωματερή της Ευρώπης.

Η κυβέρνηση της Αλβανίας λοιπόν απορρίπτει την πρόταση η βαλκανική χώρα να φιλοξενήσει κέντρα υποδοχής για μετανάστες και πρόσφυγες που θέλουν να φθάσουν σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τονίζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Τα Τίρανα δεν θα αποδέχονταν ποτέ να εγκατασταθούν στην αλβανική επικράτεια καταυλισμοί προσφύγων και μεταναστών, ακόμη κι αν τους προσφερόταν ως αντάλλαγμα η εισδοχή της Αλβανίας στην ΕΕ, επιμένει ο Ράμα σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της ταμπλόιντ γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ο Ράμα κρίνει ότι η μετατροπή της Αλβανίας σε ένα είδος κυματοθραύστη για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που θέλουν να μετεγκατασταθούν στις χώρες μέλη της ΕΕ θα ήταν «επικίνδυνη λύση».

Την ίδια ώρα που τα κράτη στην Ευρώπη -και όχι μόνο- κτίζουν τείχη και φράγματα, στην Ελλάδα όχι μόνο δεχόμαστε τους πάντες, αλλά αθωώνουμε και αυτούς που μεταφέρουν λαθρομετανάστες… Κ.Π.

ethnikismos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ… EXTRA LARGE…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: