ΕΡΤ: «Ο Μέγας Αλέξανδρος υποδούλωσε την Ελλάδα»
 ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ: «Ο Μέγας Αλέξανδρος υποδούλωσε την Ελλάδα»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η “ανάλυση” δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος στην αγωνία του να υπερασπιστεί τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Μακεδονία, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “κατακτητή” τον Μ.Αλέξανδρο υπονοώντας ότι η στάση των Ελλήνων ήταν εχθρική απέναντί του!

Σε διάλογό του με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, η ΕΡΤ αναφέρει ότι ο Μ.Αλέξανδρος “υποδούλωσε” την Ελλάδα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες θέσεις εκφράζουν και οι Σκοπιανοί, επιχειρώντας να τεκμηριώσουν την αναντιστοιχία Μακεδονίας και Ελλήνων. Πάντως στο τέλος της εκπομπής ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει ότι απλώς μεταφέρει απόψεις τις οποίες ο ίδιος δεν πιστεύει…

Αριστερός και "ιστορικός" δεν γίνεται έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα ακόμα και της πρόσφατης ιστορίας ...Ότι λένε αυτοι ειναι ακριβώς το αντίθετο συνήθως, ειδικά ότι άφορα δεύτερο στο παγκόσμιο πόλεμο ακριβώς τα αντίθετα ! τώρα έγιναν και "ειδικοί" και στην αρχαιότερη ιστορία οι απόγονοι των βάρβαρων εισβολέων στην Ευρώπη-Ελλάδα, ο νοών νοείτω!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications