Ο εφιάλτης των πλημμυρών επέστρεψε (Βίντεο)
Ο εφιάλτης των πλημμυρών επέστρεψε (Βίντεο)

Μερικούς μήνες μετά, ο εφιάλτης επέστρεψε στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο, τα Μέγαρα και τις γύρω περιοχές. Εφιαλτική νύχτα πέρασαν για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι μετά τις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου οι οποίες άφησαν πίσω του νερκούς και τραυματίες.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν ξανά μετά την ισχυρή βροχόπτωση, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση, αφού το νερό μπήκε ξανά μέσα στα σπίτια, καταστρέφοντας τα πάντα με το πέρασμα του.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή "Νεράκι" της Νέας Περάμου, καθώς αρκετά τμήματα της ασφάλτου έχουν υποχωρήσει, αλλά έχουν σπάσει και αγωγοί της ΕΥΔΑΠ.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται έκτακτο συμβούλιο μεταξύ των εμπλεκόμενων δημάρχων, αντιδημάρχων, της γενικής γραμματείας υποδομών, αλλά και της ηγεσίας της Περιφέρειας στην Ελευσίνα, για την καταγραφή των ζημιών αλλά και την αντιμετώπιση των καταστροφών.

Στο έλεος του Θεού οι κάτοικοι της Μάνδρας και χθες καθώς όπως είναι γνωστό δεν έχει προχωρήσει κανένα αντιπλημμυρικό έργο. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ποιες ενέργειες έχουν γίνει οι οποίες προς μεγάλη έκπληξη δεν μείωσαν καθόλου τους κινδύνους για περιουσίες και ζωές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Περιοχή του Λουτροπύργου, οι ζημιές ήταν μεγάλες καθώς πολλές μάνδρες έπεσαν, παιδικές χαρές καταστράφηκαν και γήπεδα πλημμύρησαν.

Πολλά ήταν και τα προβλήματα στη Νέα Πέραμο:

Δραματική κατάσταση και στη Μάνδρα
Οι δρόμοι πλημμύρισαν ξανά μετά την ισχυρή βροχόπτωση και δημιουργεί προβλήματα στην μετακίνηση, καθώς από τα έργα που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, υπάρχει πολύ χώμα και αρκετοί τσιμεντόλιθοι στους δρόμους της Μάνδρας. Η βροχή ήδη έχει παρασύρει κάδους και φερτά υλικά από τους δρόμους και τις σημάνσεις για τα έργα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications