20 Ιουν 2018

Η στιγμή που ένα ελικόπτερο πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε κτίριο στη Ρωσία! Βίντεο

Η στιγμή που ένα ελικόπτερο πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε κτίριο στη Ρωσία! Βίντεο

Η στιγμή που ένα ελικόπτερο Mi-8T της Converse Avia πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε ένα κτίριο κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του ελικοπτέρου στην περιοχή Poikovsky της Ρωσίας.

Η ακριβής ημερομηνία του ατυχήματος δεν διευκρινίζεται. Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει καθαρά η στιγμή που πέφτει το ελικόπτερο πάνω στο κτίριο και γίνεται κομμάτια…Οι αιτίες του εν λόγω ατυχήματος είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στα ελικόπτερα της εταιρείας Converse Avia. Ένα ακόμα Mi-8AMT τον Οκτώβριο του 2017 έπεσε κοντά στην πόλη Barentsburg στο Spitsbergen, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ένα Mi-2 έπεσε πάνω σε μια κεραία την ώρα της απογείωσης του από το αεροδρόμιο του Russk.

Σημειώνεται ότι τα ελικόπτερα αυτά είναι δικινητήρια και πρωτοκατασκευάστηκαν από τη Σοβιετική Ένωση. Εκτός από μεταγωγικό ο τύπος αυτού του ελικοπτέρου αυτού, χρησιμοποιείται και ως επιθετικό όπως επίσης και σε ρόλους αναγνώρισης και επιτήρησης μεταξύ άλλων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η στιγμή που ένα ελικόπτερο πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε κτίριο στη Ρωσία! Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: