Η υποκρισία δυο μαρξιστών που δήθεν μαλώνουν  σε ξένο οχύρωνα :  «Δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε εικασίες» !
Η υποκρισία δυο μαρξιστών  «Δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε εικασίες» απαντούν στην Αθήνα!

Το δούλεμα καλά κρατάει, όπως και στην περίπτωση της Γερμανίας με Μέρκελ, η τον κομμουνιστή της Αλβανίας , γράφουν σε μια αριστερή σελίδα στο Ελλαδιστάν που λυμαίνονται κομμουνιστες αριστεροί παντού:

«Αυτές τις στιγμές δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε εικασίες» σχολίασαν κυβερνητικές πηγές της ΠΓΔΜ, σχετικά με αναφορές ελληνικών κυβερνητικών πηγών, πως απ’ ότι φαίνεται απομακρύνεται η πιθανότητα συμφωνίας τις επόμενες ημέρες για την επίλυση του θέματος της ονομασίας, μεταδίδει το βαλκανικό πρακτορείο ειδήσεων IBNA.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές της ΠΓΔΜ, συνεχίζει το IBNA, ανέφεραν ακόμη ότι απαιτείται υπεύθυνη πολιτική στάση όλων των πολιτικών παραγόντων στις δύο χώρες.

«Αυτές τις στιγμές δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε εικασίες.
»Η υπεύθυνη πολιτική στάση όλων των πολιτικών παραγόντων στις δύο χώρες είναι πολύ χρήσιμη και προς το συμφέρον της εξεύρεσης λύσης» δήλωσαν κυβερνητικές πηγές των Σκοπίων, σύμφωνα με το IBNA.

Το μπαλάκι στην πλευρά των Σκοπίων αλλά και την ευθύνη για τον κίνδυνο μη επίτευξης συμφωνίας επέρριψε το απόγευμα της Παρασκευής το Μέγαρο Μαξίμου στον Ζόραν Ζάεφ, δεδομένου πως ο χρόνος κυλά αντίστροφα κατά της γείτονος που καίγεται για συμφωνία.
Την ώρα που άπαντες ανέμεναν τηλεφωνική επικοιννωία για μία συνολική συμφωνία σε επίπεδο Τσίπρα – Ζάεφ, κυβερνητικοί παράγοντες κρατούσαν «πισινή», υπογραμμίζοντας πως τίποτα δεν έχει κλείσει εάν δεν κλείσουν όλα μαζί.

Αυτό εξάλλου επεσήμανε και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος στη σημερινή συνέντευξή του.
Στο πλαίσιο αυτό, κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε το απόγευμα της Παρασκευής πως η «πλευρά της ΠΓΔΜ από ό,τι φαίνεται δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στα όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών».

Για αυτό, τόνιζε πως «συνεπώς, η πιθανότητα συμφωνίας εντός των επόμενων ημερών φαίνεται πως απομακρύνεται.
»Πιθανότατα να απομακρύνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών».
Η διαρροή αυτή του Μεγάρου Μαξίμου επί της ουσίας επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε «αλεισβερίσι» με την κυβέρνηση Ζάεφ για ζητήματα, τα οποία είχαν κλείσει σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Νικολά Ντιμιτρόφ στις Βρυξέλλες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα επίδικα, στα οποία τα Σκόπια επιχειρούν να επανέλθουν με διπλωματικές διαβουλεύσεις, δεν αφορούν μόνο στο erga omnes, αλλά και σε νομικά και τεχνικά ζητήματα, τα οποία είχαν διευθετηθεί σε επίπεδο ΥΠΕΞ.

Με τον τρόπο αυτό ωστόσο, η Αθήνα κλιμακώνει τις πιέσεις στη γείτονα, την ώρα που ήδη ο Πρόεδρος Ιβάνοφ και το εθνικιστικό VMRO από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατρανώνουν πως πρόκειται για μία «προδοτική» συμφωνία, δεδομένου ότι δεν αποδέχονται το erga omnes και τη συνταγματική αναθεώρηση, που αποτελούν εκ των ων ουκ άνευ για τον Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη ημέρα της διαπραγμάτευσης.

Τούτων δοθέντων, ο Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος τις περασμένες ημέρες έσπευσε να κάνει λόγο για επί της αρχής συμφωνία, προσπαθώντας να μεταβιβάσει την πίεση στην Αθήνα, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η κλεψύδρα για τη Σύνοδο Κορυφής αδειάζει σε βάρος των συμφερόντων της ΠΓΔΜ. tribune.gr

Είδες τίποτα περίεργο σε όλα αυτά? μάλλον οχι,το να μιλάνε για λύση δυο κομμουνιστές που ειναι ίδιοι ανεξαρτήτου χωράς σου φαίνεται λογικό?! Ο Ζόραν Ζάεφ πρωθυπουργός της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, καλά μέχρι εδώ?

Η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση Μακεδονίας (σλαβομακεδονικά: Социјалдемократски сојуз на Македонија) είναι πολιτικό κόμμα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Αποτελεί μετεξέλιξη της Ένωσης Κομμουνιστών Μακεδονίας! με αλλα λογία ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί!.

Τι δεν κατάλαβες? εδώ έχουμε δυο κομμουνιστές απο διαφορετικές χώρες που το παίζουν εχθροί ενώ ειναι ούνα φάτσα, ούνα ράτσα στην κυριολεξία, μοιάζουν κιόλας,μαρξιστική ράτσα, ίδιας ράτσας ειναι και ο Έντι Ράμα, και με την βοηθεια των αριστερών σελίδων ΜΜΕ παντού παίζουν θέατρο όλοι μαζί και ταΐζουν σανό της μάζες!! ας θυμηθούμε την περίπτωση Γερμανίας που η Μέρκελ ειναι κομμουνίστρια, "ψεύτικος εχθρός" και επι χρονιά κάτι "δημοσιογράφοι" και ΜΜΕ την παρουσίαζαν ως ναζι και έλεγαν : οι ναζι Γερμανοί επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα!, αυτοι οι ίδιοι κήρυκες του υποκρισίας πίσω απο φαινομενικές έγκυρες πήγες, "ξεχάσαν" να σαν πουν οτι η Γερμανία ειναι υπό κατοχή της λεγόμενης "New World Order" απο το 1945, και συνεπώς κανένας "ναζι" δεν επιβαλει μετρά στην Ελλάδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications