Το Chupacabra υπάρχει: Ένας αγρότης στην Παραγουάη είδε ένα πλάσμα να επιτίθεται στα κατσίκια του!!
Το Chupacabra υπάρχει: Ένας αγρότης στην Παραγουάη είδε ένα πλάσμα να επιτίθεται στα κατσίκια του!!

Ένα αγρόκτημα με ζώα κοντά πόλη του Λος Cedrales της Παραγουάης έπαθε ανυπολόγιστες ζημιές στα ζώα του μετά από επίθεση στα ζώα από μυστηριώδη πλάσμα. Παρόμοιες επιθέσεις σε ζώα έγιναν και σε άλλη περιοχή, όταν τα νέα μαθευτήκαν οι ντόπιοι κάτοικοι άρχισαν να κλειδώνονται στα σπίτια τους, αμέσως μετά το σούρουπο από τον φόβο τους.

Όπως γράφει ο τοπικός τύπος , όλα ξεκίνησαν στις αρχές του Ιουνίου. Γύρω στις 21.30 μ.μ., ένα μικρό σκυλί του ιδιοκτήτη, που ζούσε στο ράντσο "Manuela", ξαφνικά άρχισε να γαβγίζει δυνατά και δεν σταματούσε. Ο Francisco Molinas αποφάσισε να ελέγξει τα μαντριά με κατσίκες και πρόβατα, και πήρε και το τουφέκι μαζί του. Στο άλλο χέρι κρατούσε ένα φακό.

Κοίταξα μέσα στο στάβλο και είδα στο έδαφος ένα από τα μεγαλύτερα κατσίκα μας. Φαινόταν νεκρό, και στο λαιμό του είδα μια φοβερή πληγή. Όποιος το έκανε δεν θα είχε φύγει μακριά γιατί ηταν πολύ πρόσφατο και το αίμα έτρεχε ακόμα.
Άρχισα να κοιτάω στις γωνίες του υπόστεγου με έναν φακό, και σε μία γωνία υπήρχε κάτι σαν ένα μεγάλο σκαθάρι με κόκκινα μάτια καφέ χρώμα και δίπλα του υπήρχαν ακόμα πέντε νεκρά κατσίκια.

Σκοτώθηκε από το εν λόγο παράξενο πλάσμα.

Μετά από το πρώτο σοκ, ο άνθρωπος πυροβόλησε τρεις φορές το πλάσμα, και στη συνέχεια φώναξε το γιο του, που έτρεξε στο σημείο με ένα πιστόλι 9mm, και έριξε 16 σφαίρες στο πλάσμα, αλλά όπως φαινόταν το πλάσμα δεν σκοτώθηκε, και σε κάποια στιγμή προσπάθησε να επιτεθεί σε αυτόν που το πυροβολούσε. Αλλά ξαφνικά άλλαξε γνώμη και έτρεξε γρήγορα σε ένα λόφο .

Σύμφωνα με τον Molinas, το πλάσμα που είδε ήταν μάλλον το θρυλικό Chupacabra
Ο Francisco Molinas είπε ότι σε ύψος ήταν περίπου ένα μέτρο. Αυτός και ο γιος του έψαχναν το πλάσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα στους λόφους,με την ελπίδα οτι ίσως το βρουν νεκρό .

«Ψάχναμε παντού, θέλαμε απεγνωσμένα να το βρούμε,να δείξουμε στους ανθρώπους αυτο το τέρας γιατί δεν δεν θα μας πίστευαν. Δεν πίστευα οτι υπήρχαν τέτοια πλάσματα, αλλά τώρα, όταν το είδα, ξέρω ότι υπάρχει ένα Chupacabra

Αργότερα έγινε γνωστό ότι σε αγρόκτημα στην περιοχή Domingo Martinez de Irala, 40 χιλιόμετρα μακριά από τον Francisco Molinas, κάτι σκότωσε 30 πρόβατα με τον ίδιο τρόπο.

Τα νέα σχετικά με ένα υπερφυσικό πλάσμα που επιτίθεται σε κατσίκες και πρόβατα εξαπλώθηκαν γρήγορα σε όλη την περιοχή και τώρα ακόμη και οι άνθρωποι φοβούνται να βγουν έξω τη νύχτα.

Κάποιος ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι ένα τζάγκουαρ,(ιαγουάρος ή τζάγκουαρ "jaguar", προφέρεται στα βραζιλιάνικα πορτογαλικά Ζαγκουάρ) αλλά ο steward και ο γιος λένε ότι πλάσμα που είδαν δεν ήταν κανένα απο τα γνωστά ζώα .

Συμπέρασμα: οι περισσότερες αναφορές για περίεργα πλάσματα έρχονται από ζέστες νύχτες του καλοκαιριού,και φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με UFO! και αν νομίζεται ότι όλα αυτα ειναι φαντασίες, έχουμε περιγραφή απο έμπιστο άτομο, ότι στην βόρεια Ελλαδα πριν μερικά χρονιά, είδε ένα πλάσμα σαν το Mothman,(απόκοσμο φτερωτό πλάσμα) και ότι δεν ηταν σαν ζώο, αλλα φαινόταν να έχει νοημοσύνη ίση η και ανώτερη απο τον άνθρωπο, αλλά αυτά τα αποσιωπούν και μένουν συνήθως σε τοπικό επίπεδο, τα ΜΜΕ έχουν πιο "σοβαρά θέματα" να ασχοληθούν! αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications