Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε σε έγκυρες πήγες:Έφοδο στη Βουλή ετοίμαζαν τα “τάγματα εφόδου” της Χρυσής Αυγής!!
Έφοδο στη Βουλή ετοίμαζαν τα “τάγματα εφόδου” της Χρυσής Αυγής!!

Οι διαδηλωτές βαφτιστικάν χρυσαυγίτες ,δείτε πως έβαλαν το θέμα μερικές έγκυρες πήγες χωρίς καν ένα βιντεο ενώ υπάρχουν βιντεο ,και φανεί το ψέμα τους οτι μονο της Χ.Α δεν ηταν οι διαδηλωτές:

Οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή, με την άμεση εμπλοκή των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών της, κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Στο σχέδιο αυτό, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, εντάσσονται όσα είπε ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης την Παρασκευή.

Το σχέδιο κατά τις ίδιες πηγές συνεχίστηκε και το Σάββατο, με επίθεση κατά της Βουλής, η οποία εξελίχθηκε, για περισσότερο από τρεις ώρες, σε όλες τις εισόδους, με καδρόνια, πέτρες και σπασμένα μάρμαρα από τα Τάγματα Εφόδου.

Τα επεισόδια αυτά, αντιμετώπισε η Φρουρά της Βουλής με διμοιρίες των ΜΑΤ, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Συμπλήρωσαν επίσης πως ήταν γνωστό στα κόμματα από την περασμένη Πέμπτη ότι επίκειτο επίθεση σε βάρος της Βουλής, και γι’ αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια η συνεδρίαση επί της πρότασης δυσπιστίας το Σάββατο να μην «τραβήξει» μέχρι τα μεσάνυχτα, αν και «δεν συνέβαλαν όλοι», όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Κατά τις ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές, χρειάστηκε η παρέμβαση της Φρουράς ώστε να διασωθεί από φασιστικά στοιχεία Τυνήσιος μετανάστης, που την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τα χέρια τους.

Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι η ομιλία του Κ. Μπαρμπαρούση έγινε από κείμενο και με την παρουσία πολλών μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, που προσήλθαν στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που θα την εκφωνούσε ο βουλευτής.

Οι κοινοβουλευτικοί κύκλοι εκτιμούν πως αν η Βουλή δεν χειριζόταν τα όσα είπε ο βουλευτής, με τον τρόπο που τα χειρίστηκε, τότε ίσως τα επεισόδια να ήταν ακόμη μεγαλύτερα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στον σχεδιασμό κλιμάκωσης των επιθέσεων στη Βουλή, εντάσσεται και η δημοσιοποίηση των κινητών τηλεφώνων των βουλευτών, που τα τελευταία 24ωρα «βομβαρδίζονται» από πολυάριθμες ανώνυμες κλήσεις. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Το είδαμε στις εξής "έγκυρες πήγες" : tribune.gr. www.cnn.gr.
news247.gr, αυτη είχε κανει και ειδικό αφιέρωμα για τα ψέμματα της Χούντας, οτι τελικα ολα τα καλα της χούντας ειναι ψέμματα, και δεν είχε τίποτα κάλο! και αυτή που το είχε γράψει έγραφε στο προφίλ της που βγάζει μάτι οτι ειναι αριστερή, ότι για την Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος! περίεργο η "δημοσιογράφος" που έγινε και "ιστορικός" "έγκυρης πηγής"να κάνει τέτοιο "λάθος"! Στις 25 Νοεμβρίου 1973, ο Παπαδόπουλος ετέθη σε κατ' οίκον περιορισμόν, - Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, είχε ήδη ανατραπεί απο πραξικόπημα του Ταξιάρχου Δ. Ιωαννίδη ένα χρόνο σχεδόν πριν την εισβολή στην Κύπρο 20 Ιουλίου 1974 γιατί οι αριστεροι δεν αναφέρουν πότε τον Ιωαννίδη που φταίει για την Κύπρο? αα ναι ηταν δικός τους!...

Φαντάσου τώρα πόσο "τεκμηριωμένα" ειναι όλα αυτα που έγραψε στο άρθρο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της ιστορικής αληθείας, η μαντάμ ως αλήθειες! το οποίο είχε χιλιάδες share! αριστεροί κήρυκες του ψεύδους τι να πεις? ακόμα και βουλευτές τους βγαίνουν και λένε ψεμματα και δεν έχουν κυρώσεις! καλυτερα να βάλτε ένα παιδί 5 χρόνων να σας μιλήσει για ιστορία και για αλήθεια πάρα αριστερούς!και το πρόβλημα ειναι ότι τα ψέμματα τους επι σειρά ετών σε πολλά θέματα,αν και δεν έχουν στοιχειώδες λογική έχουν γίνει δεδομένα απο ανεγκέφαλους, που διαβάζουν αριστερές φυλλάδες χωρίς να το ξέρουν.

O Τυνήσιος μετανάστης που βρέθηκε στην Βουλή? μήπως έσφαξαν και κανέναν "κακόμοιρο" λαθρο οι "αδίσταχτοι φασίστες"? κατα αλλα μιλάνε για fake news και ενοχλούν οι ανεξάρτητες πήγες!ΥΓ προς αριστερούς: όσο ο νεοέλληνας κρατάει σε πρώτες θέσεις δεκάδες σελίδες αριστερών μην φοβόμαστε ανεξάρτητες πήγες!

Και εδώ κάποια σχόλια απο το protothema.gr που κράτησε κάπως ουδέτερη στάση:
Όποιοι αντιδρούν στα σχέδια των κομιτατζήδων βαφτίζονται Χρυσαυγίτες και διώκονται....Ωραίο αφήγημα έφτιαξαν. Αν ήταν ζωντανός θα συλλαμβάνατε και τον Παύλο Μελά.
Επειδή ήμουν εκεί οφείλω να πώ ότι η μόνη επιθετική ενέργεια κάποιων διαδηλωτών ήταν το ότι φώναζαν κάποια υβριστικά συνθήματα για τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τη μάνα του. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια,ιδίως όταν κάθε βράδυ καίγονται τα Εξάρχεια. Το μέγεθος του ψέματος και της προπαγάνδας των Συριζανελ είναι απίστευτο. Παρεμπιπτόντως είμαι Νεοδημοκράτης και σιχαίνομαι τους χρυσαυγίτες, αλλά ακόμα περισσότερο σιχαίνομαι το ψέμα. Ο Βρούτσης είναι αισχρός ψεύτης...
Στις χθεσινές διαδηλώσεις απουσίαζε πλήρως η ΧΑ ταγματα εφοδου με γυναικες , γερους και γριες μαζι δεν τοχω ξαναδει..ουστ ρε ποντικια, μπειτε στις τρυπες σας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications