Αυτόφωρο για τον Στέφανο Χίο λόγω του πρωτοσέλιδου στο «Μακελειό»
Αυτόφωρο για τον Στέφανο Χίο λόγω του πρωτοσέλιδου στο «Μακελειό»

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα και μάλιστα μέσα στα χρονικά πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Στέφανου Χίου «Μακελειό» διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η εφημερίδα απεικονίζει ματωμένους τους Τσίπρα, Παυλόπουλο και Κοτζιά και προτρέπει τους πολίτες να στήσουν «στα οκτώ μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» και να εκτελέσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της χώρας και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με αφορμή την συμφωνία Ζάεφ -Τσίπρα για το Μακεδονικό.

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο Το εν λόγω πρωτοσέλιδο έχει τίτλο: «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη», υπέρτιτλο:

«Τα ανδρείκελα του δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο- σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία «Βόρεια μακεδονία» Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς:

εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή». Και κάτω από τη φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, έγραφε:

«Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας». Αυτεπαγγέλτως…

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ζητείται να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α.

(Δήθεν )Αυτεπαγγέλτως… Για δείτε τι γράφουν οι αριστεροί για τον Χίο και θα καταλάβετε ποιοι έδωσαν εντολή στην δήθεν ανεξάρτητη δικαίωση! που φυσικά δεν κανει τίποτα όταν πρόκειται για συμμορίτες που κάνουν επιθέσεις ,και λυμαίνονται πίσω απο ΜΜΕ, εφημερίδες, ίντερνετ,με σωρεία αδικημάτων,αν αυτά τα έγραφαν αριστεροι θα το έλεγαν σάτιρα. Μαντέψτε τι ράτσας ηταν ο ελληνόφωνος Μπελογιάννης που αναφέρει...Βασικά γιαυτό ενοχλήθηκαν... Ο νοών νοείτω .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications