Σημαντικό μήνυμα προς Έλληνες χωρίς χρέωση! αριστεροι vs αριστερών?
Σημαντικό μήνυμα προς Έλληνες χωρίς χρέωση! αριστεροι vs αριστερών?

Αριστερή μαζεύει κοροϊδία να σώσει την Ελλάδα απο τους αριστερούς(!)και η οποία υποστηρίζει το ΕΠΑΜ κάποιου σταλινικού Καζάκη!! αν δείτε πώς μιλάει για την Χ.Α σε βίντεο θα καταλάβετε ότι εδώ πρόκειται για σταλινικό, κλασική περίπτωση αν θέλετε να δείτε αν κάποιος ειναι του συστήματος, να ακούστε την λέει για την Χ.Α, γιατί την Χ.Α? γιατί άπλα δεν έχω δει ελληνόφωνους ιουδαίους να λένε κατά κανενός άλλου κόμματος, πάρα βάλουν μονο την Χ.Α όπως όλα τα κόμματα τους εξάλλου!

Πως γίνεται εμείς που ασχολούμαστε μονο τα τελευταία 2-3 χρονιά με πολίτικη να αντιλαμβανόμαστε τι παίζεται και άλλοι που ασχολούνται χρονιά να μην μπόρουν να καταλάβουν τα αυτονόητα?

Σας θυμίζουμε οτι σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσαν υποκριτικά το ΠΑΣΟΚ που ηταν επίσης αριστερό κόμμα,και από πίσω μετακόμιζαν στο ΣΥΡΙΖΑ, και αν δείτε τα προφίλ κομμουνιστών αριστερών έχουν like σε σελίδες του ΠΑΣΟΚ ,τύπου ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και διάφορα τέτοια.. Όπως είχε γράψει και κάποιος το 2013 (Καζάκης. Ένα από τα τελευταία δεκανίκια του δικομματισμού.):

Καθημερινά πλέον το ΚΚΕ αναγκάζεται να "ξεφτιλίζεται", προκειμένου να στηρίξει τον δικομματισμό και μαζί με αυτό ξεφτιλίζονται και όλα τα "παρελκόμενά" του ..."Παρελκόμενα", όπως είναι για παράδειγμα ο σταλινικός Καζάκης ...Η τελευταία πολιτική "κατασκευή", η οποία ρίχτηκε στη "μάχη", προκειμένου ο δικομματισμός να "καπελώσει" το κίνημα των πλατειών της αντίδρασης ...Προκειμένου να ελέγξει τη δυσαρέσκεια των εξοργισμένων πολιτών. Ο Καζάκης είναι ένα από τα τελευταία "δεκανίκια" του δικομματισμού ...Ένα "δεκανίκι" της τελευταίας στιγμής, το οποίο "κατασκευάστηκε" στην εποχή του Μνημονίου και της ανεξέλεγκτης "διαρροής" των οπαδών των μεγάλων κομμάτων.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του "αλεξιπτωτιστή" Καζάκη είχαμε επισημάνει ένα πολύ απλό πράγμα. Ήταν πολύ γρήγορη η ανάδειξή του, για να είναι φυσική και άρα να προέρχεται από τις "ζυμώσεις" της κοινωνικής βάσης. Πολύ γρήγορα έγινε ομοεπίπεδος και "ομοτράπεζος" των επαγγελματιών προπαγανδιστών του συστήματος εξουσίας. Πολύ γρήγορα "ανακάλυψαν" τον "αντιστασιακό" τα φερέφωνα του δικομματισμού. Πολύ γρήγορα έγινε "επώνυμος" συνομιλητής των διαφόρων "γιγάντων" της ενημέρωσης. Πολύ γρήγορα έφτασε η "φήμη" του στις εσχατιές της επαρχίας.

Οι «αγανακτισμένοι» κάπου το 2013 :

Σας θυμίζουν κάποιους? ειναι αυτοι που θα "έσωναν την Ελλαδα" κορόιδα!

Ποια ειναι λοιπόν αυτη η αριστερή που καπηλεύεται το μακεδονικό? το αφήνουμε να το βρείτε εσείς, καθώς οι αριστεροί ειναι αδίσταχτοι εκ φύσεως γιαυτό και ειναι αριστεροί, τους λες αριστερούς αυτο που ειναι, και λένε ότι τους συκοφαντείς!!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications