Απίστευτες εικόνες: Περιπολικά καταδιώκουν κλεμμένο άρμα μάχης στις ΗΠΑ (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες: Περιπολικά καταδιώκουν κλεμμένο άρμα μάχης στις ΗΠΑ (βίντεο)

Ένα τεθωρακισμένο στρατιωτικό όχημα έφυγε την Τρίτη, 5 Ιουνίου, το βράδυ από το Fort Pickett, μια στρατιωτική εγκατάσταση στη Βιρτζίνια, και κατευθύνθηκε προς το Ρίτσμοντ, όπως αναφέρει το onalert.

Το όχημα, ένας ερπιστριοφόρος τεθωρακισμένος μεταφορέας προσωπικού, που έμοιαζε πάρα πολύ με άρμα μάχης, σταμάτησε στο κέντρο της πόλης του Ρίτσμοντ, της Βιρτζίνια, μετά από μια απίστευτη καταδίωξη από την αστυνομία που ξεκίνησε από τη στρατιωτική βάση. Δεν ήταν αμέσως γνωστό γιατί το όχημα σταμάτησε.

Δεν αναφέρθηκαν συκγρούσεις ή τραυματισμοί.

Το περιστατικό άρχισε περίπου στις 7:50 μ.μ., όταν το όχημα έφυγε από το Fort Pickett, στην κομητεία Nottoway της Βιρτζίνια, δυτικά του Ρίτσμοντ.

Η βάση χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση της Εθνικής Φρουράς. Δεν ήταν αμέσως γνωστό αν o άνθρωπος που έκλεψε το όχημα είχε σχέση με την Φρουρά.

Η αστυνομία της πολιτείας δήλωσε ότι κατευθύνθηκε προς τα ανατολικά στη οδό 460 και στη συνέχεια βόρεια στο Αυτοκινητόδρομο 95. Η μέγιστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν περίπου 40 μίλια την ώρα, ανέφερε η αστυνομία.

Η αστυνομική καταδίωξη με πάνω από 30 περιπολικά και ελικόπτερο ξεκίνησε αμέσεω μόλις η αστυνομία ενημερώθηκε για την κλοπή του στρατιωτικού οχήματος από την στρατιωτική βάση.



Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications