Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε διοργανωτής των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία
Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε διοργανωτής των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία

Απειλή κατά της ζωής του δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης το ο διοργανωτής και μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, Μιχάλης Πατσίκας. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς συντελεστές της διοργάνωσης των μεγάλων συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το όνομα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο κ. Πατσίκας δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook από άγνωστο σε αυτόν πρόσωπο. Ο Μιχάλης Πατσίκας το πρωί της Πέμπτης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αποστολέα του μηνύματος. Την υπόθεση θα αναλάβει να διερευνήσει η υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

«Σε απειλώ ευθέως. Θα σε σκοτώσω» γράφει μεταξύ άλλων ο αποστολέας στο μήνυμα που έστειλε προς το μέλος της επιτροπής αγώνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αποστολέας είναι νεαρός, απόφοιτος νομικής σχολής και έχει πλούσια δράση στο διαδίκτυο κατά της διοργάνωσης των συλλαλητηρίων και υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

thestival

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications