Οι μπομπονιέρες βάφτηκαν με αίμα στην Κρήτη – Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην εθνική οδό (βίντεο)
Οι μπομπονιέρες βάφτηκαν με αίμα στην Κρήτη – Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην εθνική οδό (βίντεο)

Μία νεκρή και τρεις τραυματίες ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στην Κρήτη. Αγωνία για την έγκυο που παραμένει σε νοσοκομείο. Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας…

Eυχάριστα είναι τα νέα που έρχονται αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων που ήταν συνεπιβάτες της ηλικιωμένης γυναίκας που σκοτώθηκε στο προχθεσινό τροχαίο δυστύχημα, στην εθνική οδό, στο ύψος των Μαλίων. Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ -Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, τόσο η εγγονή της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όσο και οι δύο συγγενείς της – πατέρας και θείος της – νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της εγκύου, αλλά και του εμβρύου που κυοφορεί, είναι καλή. Εξάλλου, ο πατέρας της και ο θείος της, οι οποίοι υπέστησαν θλαστικά τραύματα, νοσηλεύονται – και αυτοί – εκτός κινδύνου.

Θρήνος μετά την βάφτιση στην Κρήτη
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Κυριακής, με την ηλικιωμένη γυναίκα να χάνει τη ζωή της ακαριαία.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν μέλη οικογένειας από το Αίγιο, που είχαν έρθει στην Κρήτη προκειμένου να παρευρεθούν σε βάφτιση, όπως μαρτυρούν και οι μπομπονιέρες οι οποίες βάφτηκαν με αίμα στην άσφαλτο.

Παρακολουθήστε στο τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στην εθνική οδό ελάχιστα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στο ύψος των Μαλίων με την μεταφορά της νεκρής γυναίκας στο ασθενοφόρο.

Εικόνες σοκ στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications