Video: Η αρκούδα αρνήθηκε να βγάλει selfie και τον έφαγε (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει εξαιρετικά ωμές σκηνές)
Vid: Η αρκούδα αρνήθηκε να βγάλει selfie και τον έφαγε

Ένας Ινδός προσπάθησε να βγάλει selfie δίπλα σε μια αρκούδα, όταν αυτή του επιτέθηκε και τον κατασπάραξε μπροστά στους τρομοκρατημένους θεατές. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει εξαιρετικά ωμές σκηνές.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να χαρακτηριστεί μνημείο ανοησίας, αν δεν ήταν τραγικό. Ένας Ινδός πήγε δίπλα σε μια αρκούδα για να βγάλει selfie, αλλά το πλήρωσε με τη ζωή του, καθώς η αρκούδα του επιτέθηκε και τον κατασπάραξε.

Ο Πράμπχου Μπάθαρα μετέφερε με το ταξί του καλεσμένους ενός γάμου στην ανατολική επαρχία Οντίσα. Κάποια στιγμή, σταμάτησε το όχημα και βγήκε έξω για να ανακουφιστεί στο δάσος, όταν αντίκρισε μια αρκούδα.

Μη γνωρίζοντας ότι η αρκούδα ήταν τραυματισμένη, θέλησε όχι μόνο να γνωρίσει από κοντά το επιβλητικό θηρίο, αλλά και να επισφραγίσει τη… γνωριμία τους με μια selfie ώστε να τη θυμάται για πάντα!

Μόνο που, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις και την κοινή λογική, αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία. Η αρκούδα, όπως ήταν φυσικό, ακόμα και τραυματισμένη, θεώρησε απειλή τον Ινδό, τον οποίο κατασπάραξε κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 3 Μαΐου, όταν ο Μπάθαρα, όπως αναφέρουν οι Hindustan Times, πλησίασε την τραυματισμένη αρκούδα ενόσω εκείνη προσπαθούσε να πιει νερό από μια λιμνούλα. Για κακή του τύχη, ο Ινδός γλίστρησε στην πλαγιά, με αποτέλεσμα η αρκούδα να τον αρπάξει, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι.

Οι επιβάτες, που είχαν βγει έξω, άρχισαν να πετούν πέτρες, ενώ ένας αδέσποτος σκύλος προσπάθησε να επιτεθεί στην αρκούδα, τίποτε όμως δεν ήταν ικανό να σώσει τον απερίσκεπτο Ινδό.«Ο Μπάθαρα πέθανε επιτόπου», δήλωσε ο δασοφύλακας Dhanurjaya Mohapatra.

Ο θάνατος του Μπάθαρα είναι ο τρίτος θάνατος στην Οντίσα που σχετίζεται με selfie από τον περασμένο Δεκέμβριο, με δύο άντρες να πολτοποιούνται από ελέφαντες όταν επιχείρησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί τους.

Η «σελφίτιδα, όπως έχει ονομαστεί η ασθένεια αυτή της εποχής μας, στερεί καθημερινά τη ζωή από πολλούς ανθρώπους, που προσπαθούν να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στο Instagram.

Η επιδημία έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, συνοδευόμενη συχνά από εκμετάλλευση και κακοποίηση των ζώων, που το Instagram αναγκάστηκε να παρέμβει. Έτσι, όταν κάνετε αναζήτηση για hashtag όπως #slothselfie ή #quokkaselfie στο Instagram, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα που προειδοποιεί ότι οι αναρτήσεις που πρόκειται να δείτε ενδέχεται να σχετίζονται με την κακοποίηση ζώων. «Η κακοποίηση των ζώων και η πώληση απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών ή τμημάτων τους δεν επιτρέπονται στο Instagram», αναφέρει το αναδυόμενο παράθυρο. «Ψάχνετε για ένα hashtag που μπορεί να σχετίζεται με αναρτήσεις που ενθαρρύνουν επιβλαβή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα ή στο περιβάλλον».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ο θάνατός του δεν ήταν καθόλου ακαριαίος δυστυχώς

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications