Ταξίδι Στην Κούφια Γη - Ο Γρίφος Της Θεωρίας ;
Ταξίδι Στην Κούφια Γη - Ο Γρίφος Της Θεωρίας ;

Υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε αν υπάρχει ζωή μέσα στη γη; Υπόγειες στοές μυστικά τούνελ και ένα υπέδαφος που μόνο άτονο δε μοιάζει..

Η κοίλη Γη είναι θεωρία, σύμφωνα με την οποία η Γη είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό, το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια από τους δύο πόλους και φιλοξενεί υπόγεια ατμόσφαιρα και θάλασσες, ενώ διαμορφώνει υπόγεια βουνά και ηπείρους που κατοικούνται από μη ανθρώπινα όντα, ο πυρήνας της Γης δεν υπάρχει και ο μανδύας περιορίζεται ανάμεσα στην πάνω και κάτω επιφάνεια.

Παρακολουθήστε το σημερινό επεισόδιο για να μάθετε όλα τα μυστικά και τα περίεργα που συμβαίνουν κάτω από τα πόδια μας! απο sahiel.gr

ΥΓ την θεωρία της επίπεδης Γης την άρχισε η μασονία ,και μετά βάζει τα troll της να χλευάζουν! ΥΓ 2 όταν οι Γερμανοί ερευνούσαν ολα αυτα και την αληθινή ιστορία , στην Ελλάδα ηταν 500 χρονιά πίσω! το τελευταίο για κάτι νεοέλληνες ,ειναι αυτοί που λένε και πιστεύουν ότι οι Γερμανοί ηταν "βάρβαροι Μογγόλοι Ούννοι" σύμφωνα με τους αριστερούς,και την μασονική προπαγάνδα που άρχισε απο τον πρώτο παγκόσμιο, αφού να φανταστείτε μερικοί "ναζι" πήγαν και είδαν τους συγγενείς τους στην Αθηνά(!το αναφέρει και ο Πλεύρης). Εμείς εδώ έχουμε μείνει έκπληκτοι για το τι αμορφωσιά και ηλιθιότητα επικρατεί χάρη στους κήρυκες του ψεύδους που έχουν όνομα :αριστεροι, κατά τα αλλα θεωρούνται "μορφωμένοι" με πτυχία όλοι..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications