Θέλουν και Αργία στην ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ επέτειος επαναλειτουργίας! δεν φτάνει που δεν τους βλέπει κανένας!
Θέλουν και Αργία στην ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ επέτειος επαναλειτουργίας! δεν φτάνει που δεν τους βλέπει κανένας!

Αν έχετε δει πότε εκεί η στην άλλη "έγκυρη πηγή" "μηχανή του χρόνου" που φτιάχνουν προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ μόνιμης παραχάραξης της ιστορίας,ένα αφιέρωμα για την γενοκτονία και το παιδομάζωμα που έκαναν οι συμμορίτες να μας το πείτε. Άλλα απευθύνονται σε ηλίθιους (γκοιμ) που οχι μονο δεν ξέρουν αληθινή ιστορία,και έχουν τα κομμουνιστικα ψέμματα ως δεδομένα, αλλα και το γίνεται κάτω απο την μύτη τους!

Την ώρα που η ελεύθερη οικονομία στη χώρα βρίσκεται υπό διωγμό, οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ τραβάνε το σχοινί στα άκρα. Δεν είναι ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργούν με τα χρήματα των φορολογουμένων, απλά είναι τόσο χονδροειδώς αναίσθητοι που δεν διστάζουν να κάνουν για την πάρτη τους το οτιδήποτε, όσο προκλητικό κι αν είναι.

Έτσι, κάποιος σκέφτηκε να προτείνει να αυξηθούν οι αργίες για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και σε αυτές να συνυπολογιστεί και η 29 η Απριλίου ως ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

Με αυτήν την εισήγηση επίσης ορίζεται ως ημερήσιος χρόνος εργασίας οι 7,5 ώρες και ο εβδομαδιαίος σε 37,5 ώρες χωρίς διάλειμμα, ενώ πλέον δίνεται και άδεια 3 ωρών σε όποιον γιορτάζει την ονομαστική του εορτή. Τέλος για τις ημιαργίες ορίζεται ως ημερήσια απασχόληση το 5άωρο. Αναλυτικά αντιγράφουμε από το σχέδιο Γενικού Κανονισμού ότι ως αργίες προτείνονται:

Η πρώτη του έτους Τα Θεοφάνεια Η Καθαρή Δευτέρα Η 25η Μαρτίου Ε Η Μεγάλη Παρασκευή Το Μεγάλο Σάββατο Η Κυριακή του Πάσχα Η Δευτέρα του Πάσχα Η 1η Μαΐου Του Αγίου Πνεύματος Η Κοίμηση της Θεοτόκου Η 28η Οκτωβρίου Τα Χριστούγεννα Η 26η Δεκεμβρίου Όλες οι Κυριακές Επίσης ως εξαιρέσιμες ημέρες για το προσωπικό που υπηρετεί στους Περιφερειακούς ΕΡΤ και στα Κέντρα Εκπομπής θεωρούνται οι τοπικές αργίες που έχουν οριστεί με προεδρικά διατάγματα ή υπουργικές αποφάσεις ή βεβαιώνονται από την νομαρχία.

Για όλους τους εργαζόμενους της Αττικής, δε, εξαιρέσιμη ημέρα είναι ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής. Τέλος, ορίζεται ημέρα εορτασμού επαναλειτουργίας της ΕΡΤ ΑΕ η 29η Απριλίου. Όσον αφορά στις ημέρες ημιαργίας, αυτές είναι : Η παραμονή των Χριστουγέννων Η παραμονή του Νέου Έτους

Η Μεγάλη Πέμπτη Η παραμονή των Φώτων Κατά τις ημιαργίες αυτές ο χρόνος εργασίας ορίζεται σε 5 ώρες, ενω χορηγείται την ημέρα της ονομαστικής εορτής του εργαζομένου ειδική άδεια 3 ωρών. Οι χιλιάδες των διορισμένων κηφήνων, τραμπούκων και χαραμοφάηδων που υπηρετούν με προθυμία της ορέξεις των γκεμπελίσκων εντολέων τους έχουν τόσο θράσος, που πλέον δικαιολογεί ακόμα και τις πιο ακραίες αντιδράσεις από την πλευρά μιας κοινωνίας που πένεται και υποφέρει για να στρογγυλοκάθονται οι παλλακίδες των συριζαίων και να μας ταΐζουν ψέμματα και ελεεινή προπαγάνδα.

Μην αναρωτιούνται, γιατί ο ελληνικός λαός πλέον ακούει ΕΡΤ και κάνει εμετό. Μην αναρωτιούνται, γιατί το σλόγκαν είναι πια "η ΕΡΤ δεν πρέπει να κλείσει, αλλά να βομβαρδιστεί εν λειτουργία". Αυτά τα παράσιτα που τρώνε το ψωμί των παιδιών τόσων ελληνικών οικογενειών, τα αποθρασυμένα από τους προαγωγούς τους, μπορεί για την ώρα να κάνουν κηδεία με ξένα κόλλυβα, δεν έχουν όμως καταλάβει ότι σκάβουν τον τάφο τους.

Δυστυχώς, η αντιπολίτευση δεν έχει ακόμα την τόλμη εκείνη που απαιτείται, ώστε να μην νοιαστεί για τα ψηφαλάκια και να πει δυνατά αυτό που αξιώνει κάθε ταλαίπωρος Έλληνας που πληρώνει τα χαΐρια των συριζοτσολιάδων: Αν όχι κλείσιμο την επομένη των εκλογών, ούτε μισό ευρώ πια από το υστέρημα του πολίτη για τα κοπρόσκυλα της ΕΡΤ - κι όσοι σπατάλησαν προκλητικά τα χρήματά μας όχι απλά στο δρόμο, αλλά στο σκαμνί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications