Τα τσιράκια τους ξανά κτύπησαν: Κανάκης κατα τον Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα ουγκ!!(BINTEO)
Τα τσιράκια τους ξανά κτύπησαν: Κανάκης κατα τον Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα ουγκ!!(BINTEO)

Ράδιο Αρβύλα σατιρική εκπομπή με ηλίθιο χιούμορ και χαζά αστεία, βρείτε μια σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση στο ράδιο η ιστοσελίδα στο ίντερνετ που απο πίσω να μην βρίσκονται οι "εκλεκτοί" που έχουν το προαναφερθέν "χιούμορ", μάλιστα σε μια αγγλόφωνη ιστοσελίδα που χλευάζει ενοχλητικές αλήθειες το γράφουν στο "about us"! και φυσικά χλευάζουν μονο τους "κακούς ναζι" άλλα πότε τους κομμουνιστές!επίσης κατα της Χ.Α συνεχεία και όλους τους ανεπιθύμητους, και το έχουν βαφτίσει σάτιρα, και υπάρχουν άτομα που τους βλέπουν, απο εκεί να καταλάβεις τι δίποδα κυκλοφορούν αν και το μεγαλύτερο κοινό τους ειναι κομμουνιστες antifa αριστεροί και διάφοροι ελληνόφωνοι αλλόφυλοι.

Οι άλλοι επίσης τους συστήματος που χειραγωγούν τα κοπάδια στην Ελλάδα ειναι η Ελληνοφρένεια, χλευάζουν τα πάντα και γελάνε σαν ηλίθιοι,οπως γελούσαν όταν έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑ- ΣΟΚ! και μετά τους κόπηκε το γέλιο απότομα, η καλύτερη χειραγώγηση των μαζών γίνεται με την δηθεν σάτιρα πάντως.

«Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό ουγκ!. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια συναυλία στην Αλβανία. Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η κοπέλα ότι “εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις”. Γιατί όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Και όταν το εισιτήριο είναι 150 ευρώ…

Και έβαλαν όλα τα αλβανικά τσιράκια τους οι αντίστοιχοι αριστεροί εκεί και κομμουνιστές να λένε κατα Σφακιανάκη και να λένε να είδατε είδατε οι Αλβανοί? και ειναι αριστεροί κομμουνιστές μη καυκάσιοι στο γένος (και αυτη η ράτσα έρχεται Ελλάδα συνήθως)!κάτι μαυροτσούκαλα σαν τους κομμουνιστές .

Υπάρχουν Αλβανοί καυκάσιοι απόγονοι των μακεδόνων εντός Αλβανίας σκοπιών και ειναι υπέρ του Χίτλερ,τα ξέρει κανένας αυτά? φυσικά και όχι! εδώ δεν ξέρουν αλλα αυτονόητα! πιστεύουν την αριστερή προπαγάνδα ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι!αλλα οι κομμουνιστές που δεν ειναι καυκάσιοι έσφαζαν καυκάσιους σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς Καύκασο και Ελλάδα καθαρά απο φυλετικό μίσος!(βλέπε γενοκτονία ποντίων καυκάσιων Αρμενίων,Γολοντομόρ Ουκρανίας) και το έχουν καλύψει λέγοντας δήθεν για πολίτικους αντιπάλους,η Σμύρνη ηταν γεμάτο καυκάσιους γιαυτό την έκαψαν, και έρχονται αυτοι σήμερα και σου λένε είσαι ρατσιστής! οι μεγαλύτεροι ρατσιστές ειναι αυτοι και έχουν φυλετικό μίσος σε καυκάσιους στην λεγόμενη λεύκη φυλή, που ειναι ίδια ανεξάρτητου χωράς και γλωσσάς στην Ευρώπη,όταν λένε κάτω οι φασίστες στην ουσία έννουν τους καυκάσιους! αυτο το ήξερες? γιατί καυκάσιος και κομμουνιστής δεν γίνεται!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications