Στην Κνωσό το βουτυρόπαιδο που όλοι μιλούν για αυτόν λες και έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο! και τον αποκαλούν πρίγκιπα Κάρολο!!
Στην Κνωσό το βουτυρόπαιδο που όλοι μιλούν για αυτόν λες και έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο! και τον αποκαλούν πρίγκιπα Κάρολο!!

Απίστευτα πράγματα διαβάσουμε σε αυτές τις "έγκυρες πήγες"(εκτός την μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων αριστερά fake news,και παραχάραξη της ιστορίας) κάνουν "θέμα" τι κάνει κάποιος "πρίγκιπας Κάρολος" τι έφαγε που πήγε και λοιπές ηλιθιότητες,"πρίγκιπας Κάρολος"! που είμαστε στο μεσαίωνα? η στην αρχαία Αίγυπτο? :

Η Κρήτη είναι ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού στην Ελλάδα για το πριγκιπικό ζεύγος.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, με ιδιωτικό αεροσκάφος που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο των Αθηνών.

Στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του πριγκιπικού ζεύγους βρίσκοανται τοπικοί φορείς. Στη συνέχεια Κάρολος και Καμίλα θα μεταβούν προς τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, όπου και θα ξεναγηθούν.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, τόσο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όσο επίσης στις Αρχάνες αλλά και την Κνωσό.

Συμπέρασμα? αυτο στην εικόνα μαζί με τα τσοπανόσκυλα του, δηλαδή κάτι μισθωμένους ψευδο-δημοσιογράφους αριστερούς, φήμες λένε οτι είπαν ρατσιστή τον Λεωνίδα και ναζιστική οργάνωση τους 300, γιατί στην αρχαία Σπάρτη δεν είχαν καν δημοκρατία, μαντέψτε τι είχαν :

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

προσοχη στα αρχαια, είναι αρπαγες

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications