Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στην Εκάλη. Μυστήριο με sms που έγραφε…
Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στην Εκάλη. Μυστήριο με sms που έγραφε…

Ποιος ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλουμής, που αυτοκτόνησε στην Εκάλη;

Καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι αναπολούσε το δραστήριο παρελθόν του ο 90χρονος γνωστός επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς Γιώργος Πλουμής, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ομως γι’ αυτόν το παρόν ήταν μια κόλαση που δεν μπορούσε να αντέξει κι έτσι ο Γιώργος Πλουμής πήρε απόφαση να δώσει την οριστική «λύση» που είχε δουλέψει στο μυαλό του εδώ και καιρό, να βάλει δηλαδή τέλος στη μαρτυρική ζωή του. Τα ξημερώματα της Δευτέρας πήρε από το συρτάρι του γραφείου του σπιτιού του στην Εκάλη το πιστόλι του, όπλισε, το στήριξε ψύχραιμα στο ύψος του κροτάφου του και πάτησε τη σκανδάλη.

Το άψυχο κορμί του Γιώργου Πλουμή βρήκε στις 9 το πρωί, μέσα σε μια λίμνη αίματος, η οικιακή βοηθός που τον φρόντιζε από τότε που είχε καταπέσει, και ειδοποίησε την Αστυνομία. Τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Πλουμής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και όσες ώρες δεν κοιμόταν ήταν αναγκασμένος να τις περνά στο αναπηρικό του αμαξίδιο.

Η κατάσταση αυτή ήταν ανυπόφορη για τον άλλοτε κραταιό επιχειρηματία, που κρατούσε τα ηνία της μεγαλύτερης -ίσως- εταιρίας του κλάδου.Ο ηγετικός χαρακτήρας του «έσπασε», κατέρρευσε ψυχολογικά και δεν θύμιζε σε τίποτα τον αποφασιστικό μπίζνεσμαν του παρελθόντος, που έκλεινε συμφωνίες εκατομμυρίων με πανίσχυρους πολυεθνικούς ομίλους.

Ετσι, άρχισε να εκμυστηρεύεται σε πρόσωπα του στενού κύκλου του ότι θα προτιμούσε να φύγει από τη ζωή και ότι σκεφτόταν ακόμα και την αυτοκτονία. Προσπάθησαν να του δώσουν κουράγιο, όμως ο ίδιος ήξερε να «διαβάζει» τις εξελίξεις καλύτερα από τον καθένα.

«Ζύγισε» την κατάσταση και, όταν αποφάσισε να δώσει ένα τέλος, έστειλε στον στενό του κύκλο sms με το οποίο ενημέρωσε όλους για την απόφασή του.Παραμένει άγνωστο γιατί δεν έσπευσε κάποιος από όσους πήραν το μακάβριο μήνυμα να τον αποτρέψει από το απονενοημένο διάβημα…

Ισως όμως να τους επέβαλε να σεβαστούν την απόφασή του. Ο,τι και να προηγήθηκε, έγραψε με αυτόν τον τραγικό τρόπο στο σπίτι του το φινάλε μιας ζωής γεμάτης δημιουργία.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications