Μπέος: «Ο Μπουτάρης έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο και ασχολούνται μαζί του»
 Μπέος: «Ο Μπουτάρης έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο και ασχολούνται μαζί του»

Δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που «έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο», απάντησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε ερώτηση γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί (η αντιπολίτευση) είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη .

Έχει κλείσει στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Αμα θέλουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια δικαίωμά τους » δήλωσε.

Σημειώνεται, ότι ο δήμαρχος Βόλου είχε απαντήσει αρνητικά για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι δεν του αρέσει ο Μπουτάρης, γιατί «φοράει σκουλαρίκι».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο FOCUS του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος ξεπέρασε τον εαυτό του, σε σχέση με τις προηγούμενες δηλώσεις του και ουσιαστικά είπε ότι ο κ.Μπουτάρης θα έπρεπε να είχε… χτυπήσει, αυτούς που τον χτύπησαν!

«Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο.

Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις», δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο», πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, ενώ την ίδια ώρα καταδίκασε κάθε μορφή βίας.

«Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας.

Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη για τους Πόντιους», πρόσθεσε ο κ. Μπέος.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr/ FOCUS FM

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications