Νταλίκα στον Κηφισό με πουλί της λεγόμενης  Χούντας ενόχλησε αριστερούς υποκριτές!
Νταλίκα στον Κηφισό με πουλί της λεγόμενης  Χούντας ενόχλησε αριστερούς υποκριτές!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους αριστερούς "δημοκράτες" σταλινικού τύπου: όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι εχθρός μας!μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook με μια νταλίκα στον Κηφισό που έχει το έμβλημα της Χούντας τυπωμένο στην πίσω όψη της.

Ο χρήστης του facebook οπού ειναι αριστερός φυσικά έκανε την ανάρτηση και έγραψε: «Εμπρός μου στον Κηφισό. Περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας. [Ευκαιρία διαγραφής μερικών «φίλων» χουντικών

– Το ότι η Δημοκρατία πρέπει ή δεν πρέπει να ανέχεται τους εχθρούς της να μην το συγχέουμε με την ελευθερία της γνώμης. Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσβολή του πολιτεύματος]»

To προφίλ του κομμουνιστή αριστερού το ανάρτησαν αλλες σελίδες, εμείς δεν μαγαρίζουμε την σελίδα με κομμουνιστές που παριστάνουν και τους Έλληνες, ενδεικτικά μερικά σχόλια απο σκεπτόμενους στα λεγόμενα του και στην φώτο που έβαλε:

1 ) Για ποια ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΊΑ είπαμε; !Α αυτή η εισαγόμενη του κυνοβολευτισμού του αγγλικού παρλαμενταρισμού;Αυτή των επιδοτούμενων συμμοριών των εγκαθέτων του παγκοσμίου ολοκληρωτισμού ,που ταίζει την αγέλη φούμαρα και μεταλλασόμενα ψεύδη δια να την οχεύει διά ίδιον όφελος. !Α αυτή η δημιοκρατία των αριβιστών μεταπρατών ως πειθήνια ενεργούμενα της νεοταξικής λαίλαπας;Εχέσθημεν ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΨΕΎΔΟΥΣ, ΑΠΆΤΗΣ ,ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,ΧΑΜΗΛΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΤΡΩΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

2) ο κόσμος αλλάζει κ θα σας στείλει στο πάτο του αιγαίου μαζί με τους φίλους σας τους ισλαμοπιθηκους, προδότες...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications