O Τόσκας κάνει διασπορά αριστερών fake news: Οι επιτυχίες της ΕΛΑΣ... είναι καθημερινότητα!!
O Τόσκας κάνει διασπορά αριστερών fake news: Οι επιτυχίες της ΕΛΑΣ... είναι καθημερινότητα!!

Κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «προσπαθεί να διογκώσει και τα προβλήματα εγκληματικότητας και παραραβατικότητας» «Μερικά χρόνια πίσω, η παραμικρή επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας γινόταν πρωτοσέλιδο και τώρα οι επιτυχίες αποτελούν καθημερινότητα».

Αυτό σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια επιτυχία την οποία συνδέει ευθέως με την σημαντική δουλειά που γίνεται από την Ελληνική Αστυνομία. Εξ ου και οι καρποί στην πάταξη τόσο του κοινού όσο και του οργανωμένου εγκλήματος, προσθέτει.

Το κλίμα ασφάλειας αποτυπώνεται εξάλλου στα μεγάλα ρεύματα των τουριστών που έρχονται στη χώρα μας και τις ανέμελες βόλτες ξένων ηγετών στο κέντρο της Αθήνας, επισημαίνει επίσης στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Τόσκας.

Ενώ απαντά και στη μομφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στα θέματα ασφάλειας, ότι ο κ. Μητσοτάκης «προσπαθεί να κινδυνολογήσει, προσπαθεί να χαϊδέψει τα αυτιά των συντηρητικών κύκλων, αλλά προσπαθεί να ψαρέψει ανάμεσα και στον απλό πολίτη, που πάντα θα ζητάει περισσότερη ασφάλεια και είναι λογικό αυτό».

Κατηγορεί επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «προσπαθεί να διογκώσει και τα προβλήματα εγκληματικότητας και παραραβατικότητας».

Όμως, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέτει, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα ερώτημα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο: οι τελευταίες ενέργειες του Ρουβίκωνα, που έγιναν μετά την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ποιον εξυπηρέτησαν;, διερωτάται. Και καταθέτει την άποψη ότι, τέτοιες ενέργειες συντηρητικοποιούν ακόμη περισσότερο τον απλό πολίτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο Πρακτορείο, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ για πρόσφατη δήλωσή του αναφορικά με τη δολοφονία Λαμπράκη, ο κ. Τόσκας υπογραμμίζει ότι «αυτός ο τόπος έχει σταθεί στα πόδια του χάρη στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και η δημοκρατία στον τόπο μας έχει επικρατήσει χάρη σε αυτήν». Ταυτόχρονα δε, δεν κρύβει τον προβληματισμό του για το πού οδηγείται η Ιταλία των μεγάλων δημοκρατικών παραδόσεων.

Ερωτηθείς τέλος από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το βαθμό ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού όσον αφορά τις δασικές πυρκαγιές, διαβεβαιώνει ότι «είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα προηγούμενα χρόνια».

Προσθέτουμε ένα πετυχημένο σχόλιο :Ξυπνάτε Ζώα!!!29/05/2018, 10:05
Αφού ο μέσος Έλληνας είναι τόσο ζώον που δέχεται να τον κοροιδεύουν κατάμουτρα, καλά κάνει ο Τόσκας. Φοβούμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε, οι αστυνομικοί είναι διακοσμητικοί (και διότι δεν τους αφήνουν αλλά και διότι δεν θέλουν), εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε φόρους με μηδέν αντίκρισμα και ο Τόσκας βλέπει επιτυχίες. Το μόνο σημείο που φυλάσσεται πλέον σωστά είναι τα γραφεία του λαοπρόβλητου ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Μπεεεεεεεεεε

Προσθέτοντας οτι οι αναρχικοί λυμαίνονται παντού!!! και πάνε και κάνουν και επιθέσεις στην Χ.Α και μετά οι έγκυρες αριστερές πήγες διασποράς ψευδών ειδήσεων λενε οτι οι χρυσαυγίτες τους επιτέθηκαν!! ΥΓ δεν κάνουν μονο διασπορά αριστερών ψευδών ειδήσεων σε θέματα της Χ.Α! απο όλα έχει ο μπαξές ! απο παραχάραξη της ιστορίας έως στυγνή προπαγάνδα σε πολλά θέματα. ·

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications