Μαχητικό περνά «ξυστά» από αλεξιπτωτιστές Βίντεο
Μαχητικό περνά «ξυστά» από αλεξιπτωτιστές Βίντεο

Το βίντεο κάνει το γύρο του Διαδικτύου – Μαχητικό του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού περνάει «ξυστά» από μία ομάδα αλεξιπτωτιστών – Δείτε συγκλονιστικά στιγμιότυπα

Τρόμος στον αέρα: Μαχητικό του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού πέρασε σε απόσταση ανάσας από μία ομάδα αλεξιπτωτιστών πετώντας με ταχύτητα 555χλμ/ώρα.

Το περιστατικό, το οποίο έγινε σήμερα γνωστό, σημειώθηκε 26 Ιανουαρίου, στο Σόλσμπερι της νότιας Αγγλίας. Μάλιστα, οι τρομακτικές στιγμές στον αέρα όταν το Hawk T1 πέταξε σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από τους αλεξιπτωτιστές έχουν καταγραφεί από κάμερα.«Ήταν το πιο σοβαρό περιστατικό αυτού του είδους που αντιμετώπισαν ποτέ μέλη της λέσχης μας», είπε εκπρόσωπος της ομάδας των αλεξιπτωτιστών, σύμφωνα με τη Μirror.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε εικονική επίθεση όταν εισέβαλε στη ζώνη πτήσης των αλεξιπτωτιστών και τη σκηνή απαθανάτισε κάμερα προσαρμοσμένη στο κράνος του Μάρτιν Χάρις, ενός άλλου αλεξιπτωτιστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου το μαχητικό διέθετε ένα πεπαλαιωμένο σύστημα πλοήγησης κι ένα GPS που κατασκευάστηκε προ 20ετίας με ασπρόμαυρη οθόνη. Επίσης, όπως λέει το πόρισμα, ο πιλότος ίσως τυφλώθηκε από τον ήλιο καθώς πετούσε σε υψόμετρο 1.200 ποδιών και γι’ αυτό αντιλήφθηκε μόλις την τελευταία στιγμή τους αλεξιπτωτιστές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications