Και αστυνομικός στην επίθεση κατά Μπουτάρη - Στην επίθεση Χατζηδάκη ακόμα τους ψάχνουν!
Και αστυνομικός στην επίθεση κατά Μπουτάρη - Στην επίθεση Χατζηδάκη ακόμα τους ψάχνουν!

Το θέατρο του παράλογου συνεχίζεται το "εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης" ισχύει μονο για μη αριστερούς? σύμφωνα με protothema και λοιπές καθεστωτικές ιστοσελίδες που αλληλοϋποστηρίζονται:

Κατηγορούνται για εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης - Δικογραφία σε βάρος 44χρονου αστυνομικού που φέρεται να μετέιχε στην ομάδα εκείνων που έδωσαν το έναυσμα για την επίθεση και άλλων δύο ανδρών ηλικίας 43 και 57 ετών

Ένας 44χρονος αστυνομικός βρίσκεται μεταξύ των τριών ανδρών οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Οι άλλοι δύο είναι ηλικίας 43 και 57 ετών.

Συνολικά για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης έχουν έως τώρα ταυτοποιηθεί οκτώ άτομα: Οι τρεις από τους έσσερις πρώτους που εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης και καταδικάστηκαν σε ποινές με αναστολή. Ο τέταρτος είναι ανήλικος και παραπέμθηκε να δικασθεί σε δικαστήριο ανηλίκων. Χθες ταυτοποιήθηκε 41χρονος καταστηματάρχης που ήταν αυτός ο οποίος μετείχε στην επίθεση κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του.

Για όσους ταυτοποιήθηκαν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου ή τυχόν θα ταυτοποιηθούν στη συνέχεια, σχηματίζεται δικογραφία. Οι ίδιοι καλούνται για εξηγήσεις στην αστυνομία και η δικογραφία αποστέλλεται στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για να πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, καθώς οι κατηγορίες σε βάρος τους είναι πλημμελημματικές.

Ο ρόλος του αστυνομικού
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Voria.gr, από τα βίντεο τα οποία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι ο αστυνομικός που πηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει άμεση συμμετοχή στην επίθεση κατά του δημάρχου, ωστόσο, εμφανίζεται να είναι στην ομάδα εκείνων οι οποίοι δίνουν το έναυσμα για την επίθεση στον κ. Μπουτάρη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το στοιχείο αυτό καθώς και για την εν γένει πορεία των ερευνών η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει ενημερώσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί τώρα να δέσει τα στοιχεία της δικογραφίας γι’ αυτά τα επιπλέον τρία με τέσσερα άτομα ώστε στη συνέχεια να την αποστείλει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί με πολιτικά
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Voria.gr, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει επίσης τη στάση την οποία τήρησαν οι περίπου πέντε αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι ήταν στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξ αυτών, μόνον ένας προσέτρεξε σε βοήθεια προς τον δήμαρχο και συγκεκριμένα, προσπάθησε να απωθήσει τους επιτιθέμενους την ώρα που ο κ. Μπουτάρης είχε πέσει στο έδαφος. Οι υπόλοιποι τέσσερις φαίνεται να παραμένουν αδρανείς και απλώς να παρατηρούν τα γεγονότα, χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να παρεμποδίσουν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Όπως έχουμε ξανά πει δεν φτάνει που δεν ξέρουν τίποτα το τι γίνεται κάτω απο την μύτη τους,φτάνουν σε σημείο να υπερασπίζονται με λυσσά τους "εισβολείς"! που έχουν βγάλει νομούς υπέρ τους και τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν,όταν στέφονται κατά τους κάνουν όλοι την πάπια, ένας ακόμη μαζικός έλεγχός ειναι οι νομοί υπέρ τους, που ακολουθούν τα Γκοϊμ,αυτού του είδους Γκοϊμ πολλοί εξ αυτών, που νομίζουν οτι κάποιοι ειναι, μετατρέπονται σε στρατό υπεράσπισης των εισβολέων και λειτουργούν ως αγέλη σκύλων του συστήματος κάτω απο εντολές,ειναι και εμπόδιο και φαίνονται κάπως έτσι:

Αυτή η ταινία δεν απέχει πολύ για το τι γίνεται στην πραγματικότητα αλλα με διαφορετικό τρόπο: ένας εκτελεστής στέλνετε ώστε να σκοτώσει τη Sarah Connor, η οποία μελλοντικά θα γεννήσει τον αρχηγό της επανάστασης, άπλα δεν ειναι εξέγερση των μηχανών!! και κάνουν κάτι άλλο.....!!φυσικά δεν περιμένουμε να καταλάβει κανένας τι γράφουμε ! θα τους φαίνονται και ασυναρτησίες, εδώ δεν ξέρουν αλλα που ειναι και αυτονόητα...!

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications