Ένα Ακόμα Ερπετοειδές Πιάστηκε Ζωντανά στην Κάμερα (video)
Ένα Ακόμα Ερπετοειδές Πιάστηκε Ζωντανά στην Κάμερα (video)

Τι είναι τα ερπετοειδή; Υπάρχουν; Ή αποτελούν φαντασίες των συνωμοσιογράφων και των νεομυθολόγων; Τι γίνετε σε περιπτώσεις που υπάρχουν καταγραφές από «ανωμαλίες» στα μάτια, κυρίως;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα ερπετοειδή λέγεται ότι είναι κάποιες οντότητες που κυριαρχούν κρυφά στον πλανήτη μας και έχουν στα χέρια τους μεγάλες εξουσίες. Μπορούν, μάλιστα, εύκολα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους. Ο μόνος εύκολος τρόπος να τους διακρίνει κάποιος είναι, συνήθως, από τα μάτια τους.

Όταν οι κόρες από στρογγυλές που είναι σε όλους τους ανθρώπους γίνονται κάθετες. Στο video που ακολουθεί υποστηρίζεται ότι έχουμε μία τέτοια περίπτωση, όπου ο καθένας μπορεί να το προσέξει, καθώς έχει μεγάλη διάρκεια.

Ωστόσο, δεν είναι και λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι αυτό που θα δείτε, δεν είναι πραγματικό, αλλά φτιαχτό. ότι δηλαδή στην αυθεντική ζωντανή εκπομπή του Fox News, η νεαρή γυναίκα σε κανένα σημείο δεν εμφανίστηκε με μάτια που είχαν κόρες με κάθετες σχισμές.

Δυστυχώς, δεν έχουμε το original υλικό, οπότε το μόνο που μας μένει είναι αναρωτηθούμε κατά πόσο μπορεί να ισχύει ή, σε αντίθετη περίπτωση, για ποιό λόγο υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να μας παραπλανήσουν.

Δείτε το video και αφήστε μας την γνώμη στα σχόλια παρακάτω:Reptilian Shapeshifter caught on Live TV

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications