Είναι κοντά η τηλεμεταφορά; Επιστήμονες μετέφεραν ηλεκτρόνια από το ένα σημείο στο άλλο
Είναι κοντά η τηλεμεταφορά; Επιστήμονες μετέφεραν ηλεκτρόνια από το ένα σημείο στο άλλο

Δείτε εκπληκτικό βίντεο από τη Ρωσία, στο οποίο εμφανίζεται από το πουθενά ένας άνθρωπος με επιστημονική ενδυμασία, ανάμεσα σε μία νταλίκα που έχει χάσει τον έλεγχο

Έχετε παρακολουθήσει Star Trek ή άλλες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες επιστημονικής φαντασίας; Σχεδόν σε όλες περιλαμβάνονται σκηνές με τηλεμεταφορά των πρωταγωνιστών. Είναι δυνατόν να συμβεί; Διεξάγονται πειράματα πάνω στη συγκεκριμένη τεχνολογία;

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στο μέλλον θα αποτελεί διαδικασία ρουτίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή έγινε. Όπως υποστηρίζουν επιστήμονες, πέτυχαν να μεταφέρουν ηλεκτρόνια από το ένα σημείο στο άλλο. Τα ηλεκτρισμένα άτομα εξαφανίστηκαν από το ένα μέρος και κλάσματα δευτερολέπτου μετά, εμφανίστηκαν στον «υποδοχέα», σε άλλο σημείο!

Το πείραμα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, με επικεφαλής τον επιστήμονα Χούι Ζάο. «Τα ηλεκτρόνια μεταφέρθηκαν από τον 1ο όροφο στον 3ο όροφο, δίχως να εμφανιστούν πουθενά στον 2ο όροφο», δήλωσε κατά την ανακοίνωση της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

«Η μελέτη έδειξε ότι τα ηλεκτρόνια μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ αυτών των στρωμάτων με έναν κβαντικό τρόπο, όπως ακριβώς και σε άλλους αγωγούς και ημιαγωγούς», τόνισε ο επιστήμονας, λέγοντας πως αυτό ήταν το πρώτο βήμα και ότι θα ακολουθήσουν άλλα, πολύ σημαντικότερα στο μέλλον.

Ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στη Ρωσία τον Οκτώβριο του 2016, δείχνει έναν άνδρα με περιβολή επιστήμονα, να εμφανίζεται από το πουθενά στη μέση ενός δρόμου, ενώ μία νταλίκα έχει χάσει τον έλεγχο και κινδυνεύει να βγει εκτός δρόμου, δίχως κανέναν προφανή λόγο. Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει αν πρόκειται για μία απόδειξη τηλεμεταφοράς, η οποία επιτεύχθηκε με τον ορισμό συντεταγμένων σε κρυφά πειράματα των Ρώσων, ή για μοντάζ.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications